Γνωρίζατε ότι: Tube Slider

05 Ιούν

Το Tube Slider είναι ένα φουτουριστικό αγωνιστικό παιχνίδι στα πρότυπα του F-Zero για το Nintendo GameCube. Είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Αμερική στις 17 Απριλίου 2003 μιας και η Ιαπωνική έκδοση ακυρώθηκε ενώ, όπως φαίνεται, δεν υπήρξαν ποτέ πλάνα για Ευρωπαϊκή κυκλοφορία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει πως το στούντιο ανάπτυξης του τίτλου ήταν η γνωστή μας Nd Cude (Mario Party, Wii Party) και διανομέας η NEC Interchannel. Η τελευταία πλέον ονομάζεται Interchannel, Inc., υπήρξε θυγατρική της NEC μέχρι που που το 70% πουλήθηκε στην  Index Corporation η οποία πλέον με την σειρά της ανήκει στην Sega Sammy.

H Nd Cude είχε αναλάβει επίσης και το F-Zero: Maximum Velocity (GBA) σε συνεργασία με την Nintendo R&D1. Βέβαια μας είναι άγνωστο πόσοι από τους υπαλλήλους που είχαν δουλέψει σε αυτά τα παιχνίδια παραμένουν ακόμα στην εταιρία ώστε να δούμε κάτι ανάλογο ή τουλάχιστον διαφορετικό πέρα από Party παιχνίδια .

Το Tube SliderTube πρόσφερε μόνο, πολλαπλό τοπικό και time trials. Κύριος στόχος ήταν η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατάταξη βαθμολογιών κερδίζοντας τους αγώνες οι οποίοι διεξάγονται μέσα σε σωλήνες, όπως εξάλλου μαρτυράει και η ονομασία του παιχνιδιού.

Γνωρίζατε ότι: Tube Slider

About The Author
-

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων