Η Grezzo και ο νέος “Θρύλος” που ετοιμάζεται στο Switch

10 Νοέ
Η Grezzo και ο νέος “Θρύλος” που ετοιμάζεται στο Switch

Το studio που είναι υπεύθυνο για την δημιουργία των remakes των Ocarina of Time και Majora’s Mask άρχισε νέες προσλήψεις. Δείτε περισσότερα παρακάτω.

Η Grezzo και ο νέος “Θρύλος” που ετοιμάζεται

Η Grezzo ανακοίνωσε μέσω του ιστότοπού της πως αναζητά κόσμο. Ο λόγος για την προετοιμασία ενός τίτλου με την κωδική ονομασία “Legend 2”. Στον ιστότοπο αναφέρουν πως αναζητούν άτομα με με εμπειρία στο HD κυρίως σε μηχανές Unreal Engine 4 και Unity. Γράφουν ακριβώς την έκφραση:

Μήπως θέλετε να δουλέψετε μαζί μας πάνω σε ένα Θρύλο νούμερο δύο;

Πριν μερικά χρόνια είχαν γράψει ακριβώς το ίδιο μήνυμα με την διαφορά στον αριθμό δύο. Μετά από ένα χρόνο κυκλοφόρησε το remake του Ocarina of Time. Λέτε να έχουμε κάποιο καινούργιο Zelda remake από το studio; Αν ναι πιο θα προτιμούσατε να δείτε σε HD δόξα στην οθόνη του Switch; A Link to The Past, Link’s Awakening ή το Adventure of Link;

Περιμένουμε με ανυπομονησία μιας και η Grezzo κυκλοφόρησε το πρώτο δικό της παιχνίδι. Το Ever Oasis άφησε πολλές θετικές εντυπώσεις. Η Nintendo έκδωσε τον τίτλο αποκλειστικά στο 3DS και περιμένουμε περισσότερα από το συγκεκριμένο στούντιο. Αν διατηρήσει το επίπεδο των remakes και την ποιότητα του Ever Oasis τότε θα έχουμε να περιμένουμε ακόμα ένα διαμάντι στο Switch.

Πηγή

Η Grezzo και ο νέος “Θρύλος” που ετοιμάζεται στο Switch

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων