Η 13AM Games is working on more content for Runbow

28 Αυγ

runbow-656x369

Η 13AM Games τελείωσε με την ανάπτυξη του Runbow, αλλά δεν τελείωσε με τη δουλειά της στον τίτλο γενικότερα. Γράφοντας σε ένα «Ρωτήστε ό,τι Θέλετε» στον ιστότοπο Reddit, ο παραγωγός Dave Proctor ανέφερε πως επιπλέον περιεχόμενο – συμπεριλαμβανομένων στολών και επιπέδων – θα προστεθεί στο μέλλον. Επιπλέον, οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν θα επιλυθούν άμεσα.

Τάδε έφη Πρόκτορας:

Σχεδιάζουμε νέο περιεχόμενο αυτή τη στιγμή και θα κάνουμε ανακοινώσεις πολύ σύντομα. Εννοείται οτι θα συνεχίσουμε να διορθώνουμε προβλήματα αν υπάρχουν και θέλουμε να ξέρετε πως εκτιμούμε την υποστήριξη. Σίγουρα νέα κοστούμια και επίπεδα για αργότερα.

Η 13AM Games εξέφρασε επίσης ενδιαφέρον για το 3DS κατα τη διάρκεια της συζήτησης και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για sequel του Runbow. Μπορείτε να διαβάσετε τη συζήτηση στην πληρότητά της εδώ.

Το Runbow θα έρθει στα μέρη μας το Σεπτέμβριο, με συγκεκριμένη ημερομηνία να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Πηγή 1, Πηγή 2

Η 13AM Games is working on more content for Runbow

| eShop, indies, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων