Η αναβάθμιση του The Binding of Isaac: Rebirth Nintendo στο New 3DS προκάλεσε προβλήματα στο λογισμικό του παιχνιδιού

03 Αυγ

binding-of-isaac-rebirth-new-3ds1

 

Η έκδοση του παιχνιδιού The Binding of Isaac: Rebirth στην έκδοση του New 3DS υπέφερε από κάποια σημαντικά ζητήματα κατά την έναρξη της λειτουργίας της. Για παράδειγμα, οι παίκτες αντιμετώπισαν προβλήματα με αόρατους εχθρούς και μουσική που σταμάτησε να παίζει τυχαία.

Η αλήθεια είναι, ότι το παιχνίδι The Binding of Isaac: Rebirth πήρε πρόσφατα μια αναβάθμιση στο New 3DS έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα τεχνικά προβλήματα του παιχνιδιού. Δυστυχώς, όμως, ένα νέο και σημαντικό πρόβλημα έχει επανέλθει. Ακούσαμε ότι ένα πρόβλημα προστέθηκε με την τελευταία ενημέρωση που κάνει το παιχνίδι να κολλάει και να αναγκάζει τους παίκτες να επανεκκινήσουν το σύστημά τους κάθε λίγα λεπτά. Ας ελπίσουμε ότι η Nicalis θα επανέλθει σύντομα με μία νέα ενημέρωση για το παιχνίδι!

 

Η αναβάθμιση του The Binding of Isaac: Rebirth Nintendo στο New 3DS προκάλεσε προβλήματα στο λογισμικό του παιχνιδιού

| 3DS, eShop, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων