Η αστυνομία κατάφερε να σταματήσει δολοπλοκία στα 2015 Pokemon Championships

24 Αυγ

2015-pokemon-world-championships-656x671

Σύμφωνα με μία αναφορά από το MyFoxBoston, δύο άντρες από την Iowa συνελήφθησαν “αφότου δήθεν απείλησαν τους θεατές του Pokemon World Championship στη Βοστόνη.” Η αστυνομία έλαβε υπόψιν τις απειλές που έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη Πέμπτη και έτσι σταμάτησε τους δύο υπόπτους καθώς προσπαθούσαν να μπουν στην εκδήλωση μερικές ώρες μετά.

Αργότερα ανακαλύφθηκε πως οι δύο άντρες κατείχαν πολλά όπλα στο όχημά τους για τα οποία δεν είχαν άδειες.  Επιπλέον, η αστυνομία βρήκε μια καραμπίνα, ένα AR-15, πολλές εκατοντάδες σφαίρες και ένα κυνηγετικό μαχαίρι.  Καθώς, όμως, δεν υπήρχε ένταλμα σύλληψης, η αστυνομία τελικά έκανε τις συλλήψεις την Παρασκευή το απόγευμα, στο ξενοδοχείο των υπόπτων.

Η τελευταία μέρα των 2015 Pokemon World Championships διεξήχθη κανονικά.  Τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν πολύ άσχημη κατάληξη, αλλά ευτυχώς η αστυνομία κατάφερε να διευθετήσει την υπόθεση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της The Pokemon Company

Πριν από την εκδήλωση αυτό το σαββατοκύριακο, η κοινότητα των παιχτών μας μάς γνωστοποίησε ένα θέμα ασφαλείας. Μαζέψαμε πληροφορίες και τις δώσαμε όσο το δυνατόν ταχύτερα στις αρχές στο John B. Hynes Veterans Memorial Convention Center το οποίο έδρασε άμεσα και ανέλαβε την επικοινωνία με το αστυνομικό τμήμα της Βοστόνης.  Χάρη στην άμεση δράση,  η απειλή σταμάτησε.  H The Pokemon Company International λαμβάνουμε την ασφάλεια των οπαδών μας πολύ σοβαρά και θα συνεχίσουμε να έχουμε σαν προτεραιότητα τα μέσα ασφαλείας.

Πηγή 1 Πηγή 2

Η αστυνομία κατάφερε να σταματήσει δολοπλοκία στα 2015 Pokemon Championships

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων