Η Rare επέλεξε αρχικά για συνεργάτη του Banjo τον σκύλο “Dinger the Dog”

05 Αυγ

Project-Zero-5-2

 

H Rare επέλεξε αρχικά έναν πολύ διαφορετικό συνεργάτη για τον Banjo. Όπως αποκάλυψε ο πρώην εργαζόμενος της Rare, Gregg Mayles, o σκύλος “Dinger the Dog” είχε προγραμματιστεί να είναι συνεργάτης του Banjo κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Εδώ θα δείτε το επίσημο Tweet του:

Gregg Mayles @Ghoulyboy
Before Kazooie, had Dinger the Dog as a companion, modelled by @WinkySteve. Woof! pic.twitter.com/8HSZdLhNsI
10:15 PM – 4 Aug 2015

Ο Steve Mayles, ο οποίος επίσης εργαζόταν για τη Rare κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του παιχνιδιού Banjo-Kazooie, αναφέρει ότι η προέλευσή του Dinger μας πηγαίνει πίσω στο SNES. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το στούντιο είχε ξεκινήσει να δημιουργεί το “Project Dream” για το SNES πριν τελικά γίνει το Banjo-Kazooie για το N64.

Εδώ θα δείτε το επίσημο Tweet του:

He was actually in first! Concept by @Kevbayliss ’96 ish https://twitter.com/Ghoulyboy/status/628645527530438656 
10:43 PM – 4 Aug 2015

 

Η Rare επέλεξε αρχικά για συνεργάτη του Banjo τον σκύλο “Dinger the Dog”

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων