Ενημέρωση: Η Blizzard θα βάλει cross play στο Diablo III στο Switch

13 Οκτ
Ενημέρωση: Η Blizzard θα βάλει cross play στο Diablo III στο Switch

Η Blizzard είναι έτοιμη να προσθέσει cross play σε όλα τα παιχνίδια της. Τι γίνεται όμως με την έκδοση του Diablo III στο Switch;

Blizzard και cross play στο Switch

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Diablo III στο Switch όλοι αναρωτιόμασταν τι παραπάνω θα μπορούσε να προσθέσει η Blizzard. Πέρα από τα Nintendo αντικείμενα όπου έχουμε αναφέρει σε παλιότερες δημοσιεύσεις έχουμε δηλώσεις από την ίδια εταιρία για cross play στο Switch. Το ζήτημα δεν είναι το αν αλλά το πότε. Εκπρόσωποι της εταιρίας δηλώνουν πως είναι έτοιμοι να θέσουν σε εφαρμογή το cross play. Προσπαθούν και θέλουν να παίξουν όλοι οι οπαδοί από την κάθε κονσόλα το Diablo III μαζί.

cross play Diablo III switch

Επιτέλους θα έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε με τους φίλους μας από κάθε online οικοσύστημα.

Κάτοχοι του τίτλου στο Xbox One, PlayStation 4, PC και Switch θα έχουν σύντομα την δυνατότητα να παίζουν μαζί online. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο από την πλευρά της Blizzard όπου πλέον δεν θα αναγκαζόμαστε να έχουμε την ίδια συσκευή για να παίζουμε μαζί με τους φίλους μας το Diablo III.

Μεγάλο πλεονέκτημα είναι πως η βάση χρηστών που είναι εγκατεστημένη σε ένα οικοσύστημα θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε μία άλλη άμεσα με την κυκλοφορία του τίτλου. Παράδειγμα η καθυστερημένη κυκλοφορία του Diablo III στο Switch θα κάνει όσους το αγοράσουν να έχουν άμεσα παίχτες που μπορούν να παίξουν μαζί online.

Φαίνεται πάντως πως η Blizzard παλεύει να ώστε να συμφωνήσουν η Microsoft και η Sony ώστε το Switch να είναι συμβατό για cross play με τις εκδόσεις του Diablo III στο Xbox One και PlayStation 4 αντίστοιχα.

Είναι σίγουροι πως θα το πετύχουν. Ειδικά με την αλλαγή πολιτικής της Sony για το cross play είναι απλά θέμα χρόνου. Το τεχνικό κομμάτι είναι έτοιμο. Το μόνο που λείπει είναι η επιβεβαίωση από πλευράς Blizzard.

Πολύ ευχάριστα νέα και ελπίζουμε να γίνει δεδομένο πλέον σε όλες τις κυκλοφορίες από τρίτες εταιρίες στο μέλλον.

Πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια για το πως σας φαίνεται η πολιτική του online cross play.

Ενημέρωση: Για την ώρα δεν θα υποστηρίξει η Blizzard cross play για το Diablo III

Μας τα αλλάζει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα η Blizzard και τώρα δηλώνει ότι δεν έχει σκοπό να βάλει cross play στο άμεσο μέλλον στα παιχνίδια της. Μετά από ερώτηση στην ίδια την εταιρία από επίσημα χείλη ειπώθηκαν τα εξής:

“Λατρεύουμε την ιδέα να ενώσουμε όλους τους παίχτες μας σε όλες τις πλατφόρμες, αλλά δεν έχουμε σχέδια να εφαρμόσουμε cross-platform gameplay για το Diablo μέχρι αυτή την στιγμή.”

Βέβαια μπορεί να θέλουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα για μία ανακοίνωση που έκανε κάποιος πολύ νωρίς. Μιας και η απάντηση είναι πολύ διπλωματική αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την ώρα.

Πηγή1

Πηγή2

Ενημέρωση: Η Blizzard θα βάλει cross play στο Diablo III στο Switch

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων