Η Capcom δημοσίευσε τις τελευταίες λεπτομέρειες για τα οικονομικά της, με το Monster Hunter X να είναι μεγάλο hit

29 Ιαν

monster-hunter-x3

Χτες, η Capcom ανακοίνωσε τα τελευταία νέα για τα οικονομικά της για τους εννέα μήνες του οικονομικού έτους που λήγει στις 31 Μαρτίου του 2016. Οι καθαρές πωλήσεις της εταιρίας απέφεραν 57.060 εκ/μύρια yen, αυξημένα κατά 19,3% σε σχέση με την ίδια περίοδο του τελευταίου έτους. Τα λειτουργικά έσοδα αυξήθηκαν κατά 9% και έφτασαν τα 10.604 εκ/μύρια yen και τα συνηθισμένα έσοδα καταγράφηκαν στα 10.640 εκ/μύρια yen, αύξηση κατά 5,2% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι. Τέλος, τα καθαρά έσοδα αυξήθηκαν κατά 7,1% από την ίδια περίοδο πέρσι, στα 7.006 εκ/μύρια yen.

H Capcom είπε πως το Monster Hunter X “μεγάλο hit”, αλλά οι πωλήσεις του The Great Ace Attorney “παρέμειναν χαμηλές”. Επιπλέον, οι πωλήσεις επανακυκλοφοριών και DLC ήταν “σταθερές, ειδικά στις αγορές του εξωτερικού”.

Δύο Monster Hunter 3DS είναι στη λίστα με τα παιχνίδια της Capcom που έφτασαν το εκατομμύριο σε πωλήσεις. Το Monster Hunter 4 Ultimate πούλησε επιπλέον 200.000 αντίτυπα και τώρα οι συνολικές του πωλήσεις είναι στα 4,1 εκ/μύρια. Το Monster Hunter X έχει πουλήσει 3,2 εκ/μύρια αντίτυπα, ξεπερνώντας έτσι τις εκτιμήσεις της Capcom για 2,5 εκ/μύρια πωλήσεις.

Πηγή 1, Πηγή 2

Η Capcom δημοσίευσε τις τελευταίες λεπτομέρειες για τα οικονομικά της, με το Monster Hunter X να είναι μεγάλο hit

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων