Η Capcom ετοιμάζεται για ζωντανές Rock συναυλίες

23 Φεβ

capcom-live-1-656x342

Η Capcom ανακοίνωσε την περιοδεία “Capcom Live!” rockestral, όπου θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Μάρτη.

Ορίστε τι πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί όπου εξηγούν στην παρακάτω δήλωση τύπου:

“Όσοι παρευρεθούν στο “CAPCOM LIVE!” θα απολαύσουν μελωδίες από όλα τα αγαπημένα τους παιχνίδια από την δεκαετία του 80′ μέχρι σήμερα, σε συνδυασμό με συγχρονισμένα βίντεο σε υψηλή ανάλυση. Θα υπάρχει επίσης συγκεκριμένο group όπου θα εξειδικεύεται στην ορχηστρική και Rock μουσική δημιουργώντας την “Video Game Orchestra” όπου θα ξεσηκώσουν τα πλήθη στην Αμερική— Η περιοδεία θα συμπεριλαμβάνει εξειδικευμένη προετοιμασία για μία παρουσίαση μοναδική σε συνδυασμό φωτισμού και βίντεο που θα καταπλήξει . Η συγκεκριμένη περιοδεία διαφέρει από τις άλλες διότι δεν έχει σκοπό να αναφερθεί μόνο σε παίχτες ανά τον κόσμο αλλά σε κάθε μουσικόφιλο που απολαμβάνει καλή μουσική.”

Το Capcom Live! θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα στην Κίνα – 19 Μαρτίου στην Σαγκάη και 26 Μαρτίου στο Πεκίνο. περιοδείες θα ξεκινήσουν στην Βόρειο Αμερική σε πόλη σαν την Βοστόνη στις 6 Απριλίου, με σχέδια να αναπτύξουν το πρόγραμμα στους επόμενους μήνες. Ο στόχος είναι να γίνουν 30 συναυλίες σε όλο τον κόσμο όπως Αμερική, Ευρώπη και Ασία.

Στόχος της Capcom με αυτές τις συναυλίες είναι να διαφημίσει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο και να δημιουργήσει καινούργιους οπαδούς σε αναδυόμενες αγορές.

Πηγή

Η Capcom ετοιμάζεται για ζωντανές Rock συναυλίες

| Νέα | 5 Σχόλια
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων