Η Curve Digital φέρνει το Hue στο Wii U το πρώτο τρίμηνο του 2016

02 Αυγ

hue-wii-u

Η Curve Digital δεν σταμάτησε με τις ανακοινώσεις του για το Wii U. Σήμερα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το Hue σε έναν αριθμό πλατφορμών, συμπεριλαμβάνοντας το eShop.

Το Hue περιγράφετε σαν ένα “ πλήρες παιχνίδι γρίφων και πλατφορμών όπου η αισθητική του και οι μηχανισμοί του μπλέκονται.” Ακολουθεί μία επίσημη ανασκόπηση.

Όταν η μητέρα του Hue φυλακίζετε σε έναν μονό-κόσμο, καταφέρνει και παίρνει το δαχτυλίδι χρώματος – μία συσκευή που του επιτρέπει να αλλάξει την αντίληψη του χρώματος. Ξεκινώντας μία αποστολή για να αποτρέψει τα σατανικά σχέδια του ποταπού Δόκτορ Γκρι (Doctor Gray). Ο Hue ξεκινάει ένα ταξίδι που όχι μόνο θα τον διαπλάσει σαν άτομο, αλλά θα αλλάξει τον κόσμο για πάντα.

Το κλειδί στο παιχνίδι είναι η ικανότητα να αλλάξεις συγκεκριμένα χρώματα, ένας συναρπαστικός μηχανισμός που προσφέρει μία πληθώρα από γρίφους. Οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν το περιβάλλον, προκειμένου να αποκαλύψουνε μυστικούς δρόμους, να αποφύγουν απειλές, να εξαφανίσουν κινδύνους, να εξοντώσουν αντιπάλους, να δημιουργήσουν πλατφόρμες και πολλά ακόμα… οι δυνατότητες του παιχνιδιού είναι ατελείωτες.

Το Hue χρηματοδοτήθηκε από το Kuju Startups, ένα επενδυτικό ταμείο βιντεοπαιχνιδιών που βοηθάει κατασκευαστές indie να φέρουν τα όνειρα τους, στην αγορά.

Το Hue θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2016 στο Wii U. Δείτε το teaser του παιχνιδιού παρακάτω.

Η Curve Digital φέρνει το Hue στο Wii U το πρώτο τρίμηνο του 2016

| eShop, indies, Nintendo, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων