Η DeNA μας μιλά για το Miitomo

24 Δεκ

miitomo1-656x492

Το Wall Street Journal έχει μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έκαναν με τον πρόεδρο της DeNA, Isao Moriyasu. Μεγάλο μέρος της συνέντευξης επικεντρώθηκε στο Miitomo. Ο Moriyasu σχολίασε την εμπειρία του παίκτη, το πώς θα διαχωριστεί από άλλες υπηρεσίες δικτύωσης/μηνυμάτων και για πολλά άλλα.

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τα σχόλια του Moriyasu, ενώ μπορείτε να δείτε την πληρη συνέντευξη εδώ.

Για το πότε γεννήθηκε το project…

Moriyasu: Πέρσι. Δεν είχαμε αποφασίσει ονόματα τότε, αλλά γνωρίζαμε πως θέλαμε να δημιουργήσουμε μια υπηρεσία μελών που να μπορεί να συνδέει τους χρήστες σε όλες τις συσκευές και περίπου πέντε παιχνίδια που να μπορούν να παιχτούν σε έξυπνες συσκευές. Και για να επεκτείνουμε την υπηρεσία μας, γνωρίζαμε πως έπρεπε να βγάλουμε ένα παιχνίδι που να επιτρέπει την επικοινωνία με τους φίλους σας.

Για την εμπειρία του χρήστη…

Moriyasu:  Υπάρχει αυτή η ξεχωριστή αίσθηση της Nintendo στο παιχνίδι που δίνει στο παιχνίδι μια άνεση και νοσταλγία. Το περιβάλλον του χρήστη,η αίσθηση και ο ήχος, όλα είναι πολύ Nintendo.

Για τις διαφορές με άλλες υπηρεσίες δικτύωσης και μηνυμάτων…

Moriyasu: Το Miitomo δίνει περισσότερη έμφαση στην ψυχαγωγία. Η διαδικασία να ανακαλύπτετε νέες απόψεις για τους φίλους σας μέσω των Mii είναι πολύ διασκεδαστική. Μία ξεχωριστή πτυχή του Miitomo είναι το οτι μπορείτε να ρυθμίσετε το Mii σας να μοιάζει πολύ με εσάς. Η επικοινωνία με φίλους που μοιάζουν με φίλους είναι μια τεελίως διαφορετική αίσθηση από τη συνηθισμένη επικοινωνία μεσω κειμένου. Σκεφτόμαστε να συνδέσουμε το παιχνίδι με τις λίστες φίλων των παικτών στο Facebook. Πιστεύω πως θα έχει πλάκα να συνδέεστε με φίλους που δεν επικοινωνείτε πολύ.

Για τυχόν σχέδια προσθήκης παιχνιδιών και άλλων υπηρεσιών μέσα στο Miitomo μέσω μικροσυναλλαγών….

Moriyasu: Η επικοινωνία θα είναι κεντρική στο παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως θα μπορούσαν να προστεθούν επιπλέον στοιχεία – όπως mini-games που θα μπορείτε να παίξετε με φίλους. Όσον αφορά τις μικροσυναλλαγές, αλλά αρχικά σχεδιάζουμε να πουλάμε ρούχα το οποία θα μπορούν να αγοράζουν οι παίκτες για τους Mii τους.

Ο Moriyasu μίλησε απ’έξω απ’έξω για τη συνεργασία του με τη Nintendo, σημειώνοντας πως ο στόχος είναι “να παράγουμε αρκετά μεγάλα hits ώστε να χτίσουμε μια βιώσιμη επιχείρηση, όχι να βασιζόμαστε σε μία μόνο επιτυχία”. Aνέφερε επίσης πως τα πράγματα προχωρούν “ομαλά” παρά το χαμό του Satoru Iwata.

Πηγη

Η DeNA μας μιλά για το Miitomo

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων