Η Disney Interactive παρουσίασε πτώση στο τελευταίο οικονομικό της τρίμηνο

05 Αυγ

disney_infinity1-656x336

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων τελευταίων μηνών του 2015, Οι πωλήσεις της Disney interactive παρουσίασαν κάποια οικονομική πτώση. Η συγκεκριμένη πτώση, για την οποία οφείλονται τα βιντεοπαιχνίδια, και τα παιχνίδια που έχουν να κάνουν με βιντεοπαιχνίδια, στοίχισαν στην εταιρεία 58 εκατομμύρια δολάρια από τα 208 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία είναι τα συνολικά της κέρδη. Η Disney απέδωσε την απώλεια στην επιβράδυνση των πωλήσεων της Disney Infinity.

Όμως, αυτό δεν ήταν κάτι πραγματικά απροσδόκητο για την εταιρεία.Η Disney Infinity 2.0 κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε ήταν φυσικό ότι το σύνολο των πωλήσεων της θα είχε μειωθεί. Πράγμα που κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί άλλη μία φορά στη κυκλοφορία της Disney Infinity 3,0 .

Η Disney Interactive παρουσίασε πτώση στο τελευταίο οικονομικό της τρίμηνο

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων