Η εφαρμογή του YouTube τώρα διαθέσιμη στο Switch

09 Νοέ
Η εφαρμογή του YouTube τώρα διαθέσιμη στο Switch

Όσοι περιμένατε να δείτε τους αγαπημένους σας δημιουργούς στο YouTube μέσω Switch τώρα μπορείτε. Δείτε το πως μετά το διάλειμμα.

YouTube εφαρμογή στο Switch

Έπρεπε να περιμένουμε περίπου ενάμιση χρόνο για να δούμε το γνωστό σήμα τού YouTube σαν επιλογή εφαρμογής στο Switch. Κάτι που στην προηγούμενη κονσόλα, το Wii U, το είχε από την πρώτη μέρα μαζί με ένα πολύ καλό internet browser. Ήταν αναμενόμενο όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση. Κάλιο αργά πάρα ποτέ λέει ο σοφός λαός και συμφωνούμε μαζί του.

Στο δια ταύτα λοιπόν, μπορείτε να κατεβάσετε την καινούργια εφαρμογή από το Nintendo eShop. Έχει μέγεθος 89MB και έχει όλες τις λειτουργίες που περιμένετε από την mobile έκδοση της γνωστής εφαρμογής.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας βίντεο, αφού συνδέσετε τον λογαριασμό google που διαθέτετε. Επίσης υπάρχει χρήση εικονικού πληκτρολογίου, λίστες με τις συνδρομές σας και ταυτόχρονη παρακολούθηση βίντεο επιπλέον με έρευνα άλλων επιλογών.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την χρήση της στο Switch.

View post on imgur.com

Η εφαρμογή του YouTube τώρα διαθέσιμη στο Switch

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων