Η έκδοση του Hyper Light Drifter για το Wii U είναι στον “αέρα”

19 Φεβ

hyper-light-drifter

Σύμφωνα με την Heart Machine σε μια νέα αναφορά στο Kickstarter η έκδοση του Hyper Light Drifter για το Wii U είναι στην αναμονή.

Όταν ο τίτλος ήταν ακόμα στις αρχές ανάπτυξης του η Heart Machine πίστευε πως θα ήταν εύκολη διαδικασία η μεταφορά του παιχνιδιού στην κονσόλα της Nintendo. H μηχανή γραφικών όμως παρουσιάζει προβλήματα συμβατότητας και η εταιρία ανάπτυξης βρίσκεται σε συνεχή διαμάχη με την nintendo για την μεταφορά της στο Wii U. Τώρα η Heart Machine πιστεύει πως ο τίτλος δεν θα κυκλοφορήσει στο Wii U. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη εξήγηση στον παρακάτω σύνδεσμο από την αναφορά του στούντιο στο kickstarter.

Πηγή

Η έκδοση του Hyper Light Drifter για το Wii U είναι στον “αέρα”

| eShop, indies, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr eAthlete στα παιχνίδια Super Smash Bros. Wii U/3DS/Melee, Pokken Tournament, Splatoon και MarioKart. Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας αναγνωρισμένο από την Nintendo of Europe. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων