Η ενημέρωση 1.1 για το Temple of Yog’s διαθέσιμη την ερχόμενη Πέμπτη μόνο για τη Βόρειο Αμερική

17 Φεβ

TEMPLE-OF-YOG-01-656x369

 

Το πρώτο μεγάλο update του Temple of Yog’s, θα είναι διαθέσιμο αυτή την εβδομάδα για τη Βόρειο Αμερική. Ο υπεύθυνος της βιομηχανίας CHUDCHUD ,Cody Diefenthaler επιβεβαίωσε στο Twitter ότι η αναβάθμιση 1.1 θα είναι διαθέσιμη την ερχόμενη Πέμπτη.

Η νέα έκδοση του Temple of Yog update περιλαμβάνει επιπλέον αποστολές, ένα νέο είδος εχθρού, βελτίωση του Al , και άλλες γενικές επιδιορθώσεις και προσθήκες. Εδώ μπορείτε να δείτε μία γρήγορη και πλήρη αναφορά για τα κύρια μέρη που αφορά η αναβάθμιση.

 

 

 

Προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση για την κυκλοφορία της στην Ευρώπη.
Θα ενημερωθείτε από ομάδα του Nintendo Next όταν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

 

Η ενημέρωση 1.1 για το Temple of Yog’s διαθέσιμη την ερχόμενη Πέμπτη μόνο για τη Βόρειο Αμερική

| eShop, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων