Η ενημέρωση του λογισμικού του Wii U στην έκδοση 5.5.0 είναι πλέον διαθέσιμη (με το Nintendo TVii να έχει αφαιρεθεί)

18 Αυγ

nintendo_tvii-656x382

 

Η τελευταία ενημέρωση λογισμικού για το Wii U είναι πλέον διαθέσιμη. Η έκδοση 5.5.0 έχει κυκλοφορήσει σε όλες τις μεγάλες περιοχές.

Στη Βόρειο Αμερική, το εικονίδιο της Nintendo TVii έχει αφαιρεθεί από το μενού του Wii U (και από το βασικό μενού). Η Nintendo επίσης λέει ότι “Οι βελτιώσεις στη συνολική σταθερότητα του συστήματος και άλλες μικρές προσαρμογές έγιναν ώστε να ενισχυθεί η εμπειρία του χρήστη.”

 

Η ενημέρωση του λογισμικού του Wii U στην έκδοση 5.5.0 είναι πλέον διαθέσιμη (με το Nintendo TVii να έχει αφαιρεθεί)

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων