Η εταιρία EVP αναφέρει πως το ρίσκο βρίσκεται στο DNA της Nintendo

08 Αυγ

splatoon-inkbrush-656x369

 

Το Examiner έδωσε μικρά αποκόμματα της συνέντευξης του αντιπροέδρου πωλήσεων της Nintendo Scott Moffitt. Αναφέρει πως το να παίρνει κάποιος ρίσκα στην βιομηχανία είναι σπάνιο αλλά στην περίπτωση της Nintendo είναι δεδομένο μιας και είναι στο DNA της εταιρίας.

Ανέφερε συγκεκριμένα:

“Είναι στο DNA μας, είναι αυτό που μας σπρώχνει μπροστά, αυτό είναι που μας τράβηξε όλους εμάς στην Nintendo είναι πως παίρνουμε ρίσκα σαν εταιρία φέρνοντας παιχνίδια σαν το Splatoon την αγορά προσφέροντας καινούργιες εμπειρίες στους παίχτες και να μετράμε την αντίδρασή τους.”

“Μερικές φορές λειτουργούν μερικές φορές όχι αυτό που έχει σημασία είναι πως είμαστε πρωτοπόροι σε αυτό το κομμάτι και είναι μέρος του DNA της Nintendo σαν εταιρία.”

Όσο για το γιατί η Nintendo παίρνει ρίσκα ανέφερε ο Moffitt πως είναι για το καλό της κοινότητας:

“Νομίζω πως οι περισσότεροι παίχτες το εκτιμούν και το απαιτούν από εμάς να αλλάζουμε τις νόρμες και να προκαλούμε την αλλαγή στα δεδομένα. Αυτός πιστεύω πως είναι και ρόλος μας σε αυτή την βιομηχανία”

Πηγή

Η εταιρία EVP αναφέρει πως το ρίσκο βρίσκεται στο DNA της Nintendo

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων