Η Frozenbyte δείχνει να μεταφέρει αρκετούς τίτλους στο Switch

12 Οκτ
Η Frozenbyte δείχνει να μεταφέρει αρκετούς τίτλους στο Switch

Φαίνεται πως η Frozenbyte θα μεταφέρει αρκετούς τίτλους στο Switch από ότι διέρρευσε από το έγγραφο παραγωγής βίντεο παιχνιδιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Frozenbyte και τα παιχνίδια που είναι υπό ανάπτυξη στο Switch

Από το παρακάτω έγγραφο φαίνεται πως η Frozenbyte έχει πάρει φωτιά στις μεταφορές στο Switch. Παιχνίδια όπως το Trine 3, Trine 4 θα κάνουν την εμφάνιση τους στο μηχάνημα της Nintendo.

Frozenbyte

Έγγραφο παραγωγής τίτλων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα πρώτα παιχνίδια που έβγαλε η εταιρία σε Nintendo μηχανήματα ήταν στο Wii U. Οι κυκλοφορίες του Trine 1 Special Edition και του Trine 2, έδειξαν την ικανότητα του studio στην μεταφορά της μηχανής τους στην αρχιτεκτονική του συστήματος με καταπληκτικά αποτελέσματα.

Αργότερα ήρθε το Nine Parchments όπου ήταν ένα απολαυστικό multiplayer παιχνίδι στην κυκλοφορία του Switch. Τώρα μαθαίνουμε για την κυκλοφορία του Trine 3 όπου δεν κυκλοφόρησε πότε για τα συστήματα της Nintendo.

Αν και το έγγραφό δεν διευκρινίζει κονσόλες ή άλλες συσκευές για την κυκλοφορία των τίτλων, η Frozenbyte είχε δηλώσει πως ήταν πολύ ευχαριστημένη με τις δυνατότητες του Switch.

Οπότε βάσει την ατόπου επαγωγής βλέπουμε να ανακοινώνονται σύντομα τα παραπάνω παιχνίδια και όχι μόνο. Ας ελπίζουμε πως η Frozenbyte θα κρατήσει υψηλά τα επίπεδα παραγωγής όπως και με τις προηγούμενες μεταφορές.

Επίσης για όσους δεν γνωρίζουν το στούντιο είχε κυκλοφορήσει το τότε αποκλειστικό παιχνίδι στην κυκλοφορία του Switch με την ονομασία Has Been Heroes.

Πείτε μας την άποψη σας στα σχόλια για ποια παιχνίδια είστε ενθουσιασμένοι που θα φέρει ή Frozenbyte στο Switch.

 

Η Frozenbyte δείχνει να μεταφέρει αρκετούς τίτλους στο Switch

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων