Η Game Freak μιλάει για το Pokemon Ultra Sun και Moon

06 Νοέ
Η Game Freak μιλάει για το Pokemon Ultra Sun και Moon

Ξεκίνησε η σειρά προώθησης στο YouTube για το Pokemon Ultra Sun και Moon από την Nintendo UK. Ο Snorlax Sam και η Loulou the Pikachu κάνουν ερωτήσεις στους δημιουργούς του παιχνιδιού.Δείτε αναλυτικά παρακάτω.

Pokemon Ultra Sun και Moon

Οι δημιουργοί Σιγκούρου Ιμόρι και Καζουμάσα Ιγουάο απαντούν σε ερωτήσεις που θέτουν οι παίχτες για τον καινούργιο τίτλο. Η σειρά έχει τέσσερα επεισόδια μέχρι στιγμής που αναλύουν το σενάριο και τους καινούργιους μηχανισμούς. Εξηγούν επίσης πως ο Necrozma επηρεάζει τον κόσμο της Alola. Ελπίζουμε να δούμε καινούργιες περιοχές όπως και Pokemon. Παρακολουθείστε τα επεισόδια για να ενημερωθείτε για τα καινούργια Ultra Beasts όπως και την προσθήκη του Mewtwo! Πάνω από τετρακόσια Pokemon από τα προηγούμενα παιχνίδια κάνουν την εμφάνισή τους στο Ultra Sun και Moon. Επιστρέφουν οι Z moves και θα προστεθούν καινούργιες σε Pokemon όπως ο Lycanroc.

Προσωπικά βρήκα ενδιαφέρον το Mantine Surf το καινούργιο mini game που πρόσθεσαν οι δημιουργοί του τίτλου. Επιστροφή του Photo Mode αυτή την φορά τα Pokemon αλληλεπιδρούν με το φακό ώστε να βγάζετε ακόμα πιο αστείες φωτογραφίες. Επιπλέον επιστρέφουν τα Island Trials πιο αναβαθμισμένα αυτή την φορά. Η Ultra Recon Squad είναι η καινούργια προσθήκη στους αντιπάλους που καλείστε να αντιμετωπίσετε. Αρκέτα όμως με την περίληψη δείτε τα βίντεο και απολαύστε μόνοι σας τις λεπτομέρειες.

 

Η Game Freak μιλάει για το Pokemon Ultra Sun και Moon

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων