Η Image & Form μιλά για τα επίπεδα δυσκολίας του SteamWorld Heist

25 Αυγ

steamworld-heist

Το SteamWorld Heist θα έχει κάμποσα επίπεδα δυσκολίας. Με βάση κάποια σχόλια του Brjann Sigurgeirsson, φαίνεται πως θα είναι πέντε στο σύνολο, απο το «Εύκολο» ως το «Αδύνατον».

Όταν ανεβάζει τη δυσκολία, ο παίκτης θα συναντά περισσότερους εχθρούς. Υπάρχουν επίσης σχέδια για προσθήκη πιο έξυπνων εχθρών. Ο Sigurgeirsson πιστεύει πως «πολύ λίγοι στον πλανήτη» θα μπορέσουν να τερματίσουν το SteamWorld Heist στη μέγιστη δυσκολία.

Ορίστε τι είπε στο Nintendo World Report:

“… στο SteamWorld Heist, έχουμε επίπεδα δυσκολίας για να μπορείτε να παίξετε Εύκολο, Μέτριο, Δύσκολο, Ελίτ και Αδύνατον… έτσι τα ονομάζουμε ως τώρα. Αυτό είναι λοιπόν το ζητούμενο – πρέπει να παίξετε καλά, αλλιώς δε θα το τερματίσετε. Νομίζω πως αυτό είναι καλό, πρέπει να παίζει κανείς ψυχή τε και σώματι. Θα ειναι όσο δυσκολο θέλετε να είναι, αλλά δε σας χαρίσει τίποτα. Πρέπει να παλέψετε.

Μπορεί να μου διαφεύγει κάτι τώρα, αλλά υπάρχουν πολλοί παράγοντες που το κανουν πιο δύσκολο. Μπορούμε να φέρουμε περισσότερους εχθρούς, αλλά έχουμε και την απαίσια ιδέα να έχουμε καλύτερους εχθρούς. Ας πούμε ξαφνικά το σημάδι τους είναι καλύτερο. Ας πούμε, οι εχθροι ρίχνουν λιγότερα αντικείμενα, έχετε πιο αδύναμα όπλα…θα υπάρχουν πολύ λίγοι στον πλανήτη που θα μπορέσουν να το τερματίσουν στη μέγιστη δυσκολία.

Πηγή 1, Πηγή 2

Η Image & Form μιλά για τα επίπεδα δυσκολίας του SteamWorld Heist

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων