Η Image & Form μιλά για την επιτυχία του SteamWorld Heist

29 Ιαν

steamworld-heist1-656x369

Το SteamWorld Heist πάει πολύ καλά για την Image & Form. Μάλιστα, η αυτόνομη ομάδα ανάπτυξης λέει πως, ως τώρα, το παιχνίδι είναι πιο επιτυχημένο από το SteamWorld Dig. Αυτό αφορά τις πωλήσεις, τα reviews και τις αντιδράσεις της κοινότητας.

Διαβάστε τι είπε η ομάδα σε μια ανάρτηση στον ιστότοπό της παρακάτω:

Είναι επιτυχημένο το SteamWorld Heist;

Βεβαίως και είναι! Μέχρι στιγμής το SteamWorld Heist είναι ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία από το SteamWorld Dig. Κι όχι μόνο στις πωλήσεις. Τα reviews και οι αντιδράσεις της κοινότητας έχουν εκτοξευτεί!

Την ώρα που γράφουμε αυτές τις λέξεις, το SteamWorld Heist είναι στο ίδιο επίπεδο με το Monster Hunter 4 Ultimate fμε το πιο καλά βαθμολογημένο 3DS game του 2015 (χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν τα remakes), σύμφωνα με το Metacritic. Δεν έχουμε ακριβείς αριθμούς πωλήσεων να σας πούμε σήμερα, αλλά να είστε βέβαιοι πως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τα νούμερα.Να σας ευχαριστήσουμε πριν το παραφουσκωμένο εγώ μας δε μας επιτρέψει να περάσουμε την πόρτα. Χωρίς τη στηριξή σας, τίποτα απ’όλα αυτά δε θα ήταν εφικτό!

Πηγή 1, Πηγή 2

Η Image & Form μιλά για την επιτυχία του SteamWorld Heist

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων