Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Mario & Luigi: Paper Jam στην Ιαπωνία

02 Οκτ

th_N3DS_MarioLuigiPaperJam_char_06-656x656

 

Αποφασίστηκε η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας για το Mario & Luigi: Paper Jam στην Ιαπωνία. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στις 3 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Nintendo στην επίσημη προγραμματισμένη λίστα της.

Όσο αφορά την Ευρώπη και τις υπόλοιπες Δυτικές χώρες, το Mario & Luigi: Paper Jam αναμένεται να κυκλοφορίσει μέσα στην Άνοιξη.

 

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Mario & Luigi: Paper Jam στην Ιαπωνία

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων