Η Inti Creates μας μιλά για τη μετάφραση του Azure Striker Gunvolt 2

21 Μαρ

azure-striker-gunvolt2-656x369

Μήπως ήσαστε από αυτούς που δεν έμειναν και πολύ ικανοποιημένοι από τη μετάφραση του αρχικού Azure Striker Gunvolt; Αν είναι έτσι, θα χαρείτε να μάθετε πως η 8-4, που μετέφρασε το πρώτο παιχνίδι και αναλαμβάνει τώρα και το sequel, θα διαχειριστεί τα πράγματα λίγο διαφορετικά.

Ο πρόεδρος της Inti Creates, Takuya Aizu, είπε στο Skybane τα παρακάτω σχετικά με τη μετάφραση του Azure Striker Gunvolt 2:

Συνεργαζόμαστε και πάλι με την 8-4 για τη μετάφραση αλλά, όπως ίσως γνωρίζετε, είχαμε πολλές αντιδράσεις από το πρώτο παιχνίδι σχετικά με το τι άποψη είχε ο κόσμος σχετικά με το θέμα. Η ομάδα της 8-4 γνωρίζει καλά τις αντιδράσεις, οπότε η μετάφραση του Gunvolt 2 θα διαφέρει λίγο από αυτά που είδατε στο πρώτο παιχνίδι. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες της 8-4 και δεν αμφιβάλλουμε πως θα μας δώσουν μια καταπληκτική μετάφραση.

Ο Aizu επιβεβαίωσε πως οι ιαπωνικές φωνές θα συμπεριληφθούν στο Azure Striker Gunvolt 2. Στο μεταξύ, η Inti Creates ακόμα σχεδιάζει να φέρει το patch του πρώτου παιχνιδιού και στο 3DS, το οποίο προσθέτει τις ιαπωνικές φωνές και μια διορθωμένη μετάφραση.

Πηγή 1Πηγή 2

Η Inti Creates μας μιλά για τη μετάφραση του Azure Striker Gunvolt 2

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων