Οι υποστηρικτές του Mighty No. 9 θα έχουν πρόσβαση σε μια δοκιμαστική έκδοση τον ερχόμενο μήνα

30 Αυγ

mighty-no-9-656x369

Μέχρι πρότινος, το Mighty No. 9 ήταν καθ’οδον για κυκλοφορία στις 15 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι όμως πήγε πίσω λίγες εβδομαδες νωρίτερα και τώρα αναμένεται στο πρώτο τρίμηνο του 2016.

Η ομάδα πίσω απο το Mighty No. 9 ελπίζει να αναπληρώσει την αργοπορία με τους υποστηρικτές της με μια ειδική δοκιμαστική έκδοση στα PC. Όλοι όσοι έχουν συνεισφέρει στο παιχνίδι θα έχουν πρόσβαση απο τις 15 Σεπτεμβριου για έναν ολόκληρο μήνα. Θα περιλαμβάνονται 4 πίστες, οι σχετικές βιντεοσκηνές και μια ποικιλία απο επιλογές υποτίτλων και μεταγλώτισσης και οι πίστες του Challenge Mode (Άποψη Πρόκλησης) απο 1 εως 6.

Παρακάτω θα βρείτε μεταφρασμένη την αναλυτική ανακοίνωση των Comcept και Inti Creates πάνω στα νέα αυτά.

Γειά σας Mighties!

Ξέρουμε πως πολλοί οπαδοί και ειδικά υποστηρικτές μας απογοητεύτηκαν που το Mighty No. 9 θα καθυστερήσει. Ωστόσο, δε θέλουμε να είστε με τελείως άδεια χέρια και ως εκ τούτου, έχουμε μια ειδική ανακοίνωση!

Θα κυκλοφορήσουμε μια ειδική Δοκιμαστική Έκδοση (Trial Ver.) για όλους τους υποστηρικτές του Mighty No. 9!!!Η ομάδα της Comcept και όλοι οι συνεργάτες μας δουλεύουν να επιλύσουν τα προβλήματα του online κομματιού, ωστόσο το περιεχόμενο για ενα παίκτη είναι σε πλήρη μορφή. Θα θέλαμε οι υποστηρικτές μας να έχουν μια ευκαιρία να παίξουν το σχεδόν ολοκληρωμένο παιχνίδι, οπότε θα κυκλοφορήσουμε την Trial Ver. που έχει περισσότερο όγκο και λειτουργικότητα απο τη δοκιμαστική beta που κάναμε. Η κυκλοφορία της Trial Ver. είναι προγραμματισμένη για τις 15 Σεπτεμβρίου, οπότε ανοίξτε χώρο στο πρόγραμμά σας! Θα στείλουμε κωδικούς στους δικαιούχους λίγες μέρες νωρίτερα απο την κυκλοφορία. Η Trial Ver. είναι σχεδιασμένο να τρέχει για ένα μήνα απο την κυκλοφορία, αλλά στη συνέχεια θα εξαφανιστεί.Ας δούμε τώρα τι και τι περιλαμβάνει η Trial Ver.

Τέσσερις πίστες απο το πλήρες παιχνίδι

Στο beta test μπορούσατε να παίξετε τις 3 πίστες που ήταν ακόμα υπο κατασκευή. Τώραμ στην Trial Ver. θα συμπεριλάβουμε την Εισαγωγική Πίστα, No. 1 Πίστα, No. 3 Πίστα, και τη No. 5 Πίστα σε ολοκληρωμένες εκδόσεις! Οι αλλαγές έχουν ολοκληρωθεί, όπως τοποθέτηση εχθρών και μια έξτρα στρώση απο γυάλισμα στα γραφικά, οπότε όσοι πέρασαν το χρόνο τους με τη beta καλά θα κάνουν να κοιτάξουν την Trial Ver. για να δουν τι άλλαξε απο τότε!

Οι πίστες θα περιλαμβάνουν τα σχετικά βιντεάκια!

Στο Mighty No. 9, η ιστορία ξετυλίγεται όσοι οι παίκτες προκαλούν και κερδίζουν τις πίστες. Στην Trial Ver. δεν αφαιρούμε κανένα στοιχείο της ιστορίας, οπότε όλα τα βιντεάκια που σχετίζονται με τις πίστες θα είναι μέσα! Αυτό θα δώσει στους υποστηρικτές μας μια ματιά στον κόσμο του Mighty No. 9 όσο εκτυλίσσονται τα περιστατικά και οι παίκτες θα μπορούν να δουν πώς τα αντιμετωπίζουν ο Beck και η παρέα του.

Μια ποικιλία απο επιλογές υποτίτλων και μεταγλωτίσσεων

Απο το μενού Options Οι παίκτες θα μπορούν να επιλεξουν:

Απεικόνιση Κειμένου: Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Ιαπωνικά

Μεταγλώτισση: Αγγλικά, Ιαπωνικά

Νέες επιλογές + Retro Soundtrack!

Προσθέσαμε μερικές επιλογές χάρη σε προτάσεις απο τους υποστηρικτές μας απο την περασμένη beta. Στην Trial Ver. οι χρήστες θα μπορούν να αλλάξουν ρυθμίσεις όπως τα κουτιά διαλόγων και τα εφέ του AcXeleration. Προσθέσαμε επίσης ένα 8-bit soundtrack, το οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε απο το μενού General Options.

Πίστες Challenge Mode 1-6 διαθέσιμες!

Πέρα απο τις 4 κύριες πίστες που περιλαμβάνονται στην Trial Ver., συμπεριλάβαμε ένα μικρό κομμάτι του Challenge Mode, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν προκλήσεις με διάφορες απαιτήσεις και περιορισμούς. Δοκιμάστε τις όλες και μάθετε τις βασικές ικανότητές σας στο Mighty No. 9 σ’αυτή τη λειτουργία!

Ένα δωράκι απο την Inti Creates: Κωδικοί για το Mighty Gunvolt!

Μετά την κυκλοφορία του Azure Striker Gunvolt στο Steam, το 8-bit παιχνίδι δράσης Mighty Gunvolt θα έρθει κι αυτό στο Steam στις 29 Σεπτεμβρίου 2015. Η Inti Creates θα παρέχει σε όλους τους υποστηρικτές του Mighty No. 9 ένα κωδικό για τη Steam έκδοση του παιχνιδιού για να τους ευχαριστήσει που χρηματοδότησαν το παιχνίδι! Θα στείλουμε σύντομα τους κωδικούς, αλλά το παιχνίδι θα παραμείνει κλειδωμένο μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Τέλος, η ομάδα του Mighty No. 9 θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη και πάλι απο τους οπαδούς και τους υποστηρικτές μας για την καθυστέρηση του Mighty No. 9. Ελπίζουμε η Trial Ver. of να δώσει μια γεύση σχετικά με το πώς θα είναι το τελικό προϊόν. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας ως τώρα, Mighties!

―Η Ομάδα του Mighty No. 9

Πηγή

Οι υποστηρικτές του Mighty No. 9 θα έχουν πρόσβαση σε μια δοκιμαστική έκδοση τον ερχόμενο μήνα

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων