Η Isabelle στο Super Smash Bros. Ultimate

14 Σεπ
Η Isabelle στο Super Smash Bros. Ultimate

Το Animal Crossing είχε την τιμητική του σε αυτό το Direct όποτε δεν θα μπορούσε να λείψει ανακοίνωση για αυτό στο Super Smash Bros. Ultimate.

Animal Crossing η κίτρινη σκυλίτσα έρχεται στο Super Smash Bros. Ultimate

Τελικά τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Πήρε την πρόσκληση της η αγαπητή Ιζαμπέλ από το Animal Crossing New Leaf. Θα παραστεί σαν την εξηκοστή όγδοη χαρακτήρας στο roster του Super Smash Bros. Ultimate. Δείτε το παρακάτω trailer ώστε να κάνουμε να μικρή ανάλυση των κινήσεων της πιο κάτω.

Φαίνεται πως έχει παρόμοιες κινήσεις με τον Villager σαν πρώτη ματιά. Αλλά μετά από παρατήρηση της επίθεσης μετά από τρέξιμο πετάει μια κανάτα αντί για γλάστρα που πετάει ο Villager. Πολύ ψαρωτικό για αρχή μιας και υποθέσαμε πως θα είναι echo character του προαναφερθέντα. Στην συνέχεια όμως άλλαξαν τα πράγματα.

Στο επόμενο καρέ δείχνει να εκτοξεύει ένα κουβά με νερό που μοιάζει να είναι το κάτω Smash, αλλά μπορεί να είναι εναλλακτικά η κάτω special του χαρακτήρα. Πάμε παρακάτω όπου το εμπρόσθιο smash είναι το χωνί των confetti που χρησιμοποιεί στα εγκαίνια κάθε έργου που ολοκληρώνει ο δήμαρχος στο παιχνίδι New Leaf. Επίσης διαφορετικό από του Villager αλλά από ότι είδαμε και με τον Chrom μερικοί echoes μπορεί να διαφέρουν σε κινήσεις.

Αυτό που αλλάζει εντελώς το σκηνικό όμως είναι το μακρινό πιάσιμο που έχει η Ιζαμπέλ με το καλάμι ψαρέματος όπου είναι μοναδικό animation για το χαρακτήρα και την κάνει ξεχωριστεί στους μηχανισμούς της. Αργότερα βγαίνει το λεγόμενο nair όπου βγάζει δύο pom pom και στην συνέχεια θάβει με το κάτω titl ένα Lloyd που στέλνει με combo τον χαρακτήρα αρκετά ψηλά στο blast zone. To πάνω special είναι τα μπαλόνια πολύ καλό recovery σαν του Villager.

Εκεί τελειώνουν οι κινήσεις και τα υπόλοιπα μοιάζουν με taunts.

Πείτε μας λοιπόν την άποψή σας για τον χαρακτήρα στα σχόλια.

Η Isabelle στο Super Smash Bros. Ultimate

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων