Ενημερώθηκε: Οι κάτοχοι του Xeodrifter στο 3DS μπορεί τελικά να μη λάβουν δωρεάν την έκδοση για το Wii U όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί

08 Ιούλ

xeodrifter1-656x369

Η Renegade Kid αρχικά είχε σχεδιάσει να δώσει σε όσους ήταν πρώιμοι κάτοχοι του Xeodrifter στο 3DS ένα κωδικό για να κατεβάσουν δωρεάν το παιχνίδι και στο Wii U, ωστόσο φαίνεται πως, λόγω συγκεκριμένων περιορισμών, αυτό μάλλον δε θα συμβεί σύμφωνα με τον συνιδρυτή και διευθυντή της Renegade Kid, κύριο Jools Watsham.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα πράγματα άλλαξαν, δείτε το τέλος του άρθρου για νέες πληροφορίες.

Εξαιτίας τεχνικών περιορισμών που είναι πέρα απο τον έλεγχό μας, πιθανώς να μη μπορέσουμε να προσφέρουμε ένα δωρεάν αντίγραφο για το Xeodrifter στο WiiU σε τρέχοντες κατόχους του παιχνιδιού στο 3DS owners. :(

— Jools Watsham (@JoolsWatsham),7 Ιουλίου 2015

Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τη δυνατότητα για παράλληλη αγορά (cross-buy), αλλά μόνο όσοι θα αγοράσουν το παιχνίδι για 3DS/Wii U μετά την κυκλοφορία του στο Wii U θα πάρουν δωρεάν κωδικό για να το κατεβάσουν και στο δεύτερο μηχάνημα με την απόδειξή τους.

— Jools Watsham (@JoolsWatsham), 7 Ιουλίου 2015

Λυπάμαι πάρα πολύ γι’αυτό. Θέλω οι πρώιμοι κάτοχοι του Xeodrifter να ανταμειφθούν με το παιχνίδι για το WiiU δωρεάν, αλλά μπορεί να μην είναι εφικτό.

— Jools Watsham (@JoolsWatsham), 7 Ιουλίου 2015

Είναι δυστυχές να βλέπουμε τέτοια πράγματα να σμβαίνουν στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών. Δυστυχώς, o κύριος Jools δε μπορεί να αποκαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει και για ποιόν ακριβώς λόγο, κρίνοντας όμως απο την ανταπόκριση του κοινού στα tweets, οι φίλοι του παιχνιδιού δείχνουν μεγάλη υποστήριξη παρά την αναποδιά, με πολλούς να είναι διατεθειμένοι να κάνουν διπλή αγορά και στα δύο μηχανήματα εξαιτίας της αγάπης τους για τον τίτλο. Ωστόσο, όσοι δεν έχουν αγοράσει το Xeodrifter ακόμα, θα παρουν κωδικούς και για τις δύο εκδόσεις μετά την κυκλοφορία του τίτλου στο WiiU, καθώς θα είναι τίτλος που θα παρέχει δυνατότητα παράλληλης αγοράς (cross-buy).

Το Xeodrifter είναι άμεσα διαθέσιμο στο Nintendo eShop του 3DS, με την έκδοση για το WiiU να αναμένεται προσεχώς.

Πηγή


 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Μες στα άγρια χαράματα έπεσε στην αντίληψή μας πως ο κύριος Watsham ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα πως η Nintendo έκανε κάτι σωστά, έτσι για αλλαγή, και πλέον εξακριβωμένα το παιχνίδι θα είναι cross-buy για ΟΛΟΥΣ όσους το αγόρασαν, παλιούς και νέους.

Πηγή

 

Ενημερώθηκε: Οι κάτοχοι του Xeodrifter στο 3DS μπορεί τελικά να μη λάβουν δωρεάν την έκδοση για το Wii U όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων