Η κυκλοφορία του Don’t Crash έχει δρομολογηθεί διστακτικά για τις 9 Ιουλίου στη Βόρειο Αμερική

27 Ιούν

dont-crash-656x369

Η RCMADIAX σχεδιάζει να κυκλοφορίσει το επόμενο παιχνίδι της με τίτλο “Don’t Crash” στο Wii U eShop στη Βόρειο Αμερική τον επόμενο μήνα.

Υποθέτοντας ότι όλα θα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στις 9 Ιουλίου, Επίσης, η RCMADIAX κρατώντας τη γραμμή των προηγούμενων κυκλοφοριών της, θα τιμολογηθεί σχετικά οικονομικά. Θα έχετε τη δυνατότητα να το αγοράσετε δίνοντας μόλις $1.49.

Στο παρακάτω λινκ παραθέτουμε τι έγραψε στο Twitter η RCMADIAX χθες, στις 26 Ιουνίου:

Αυτή τη στιγμή προβλέπουμε τη κυκλοφορία του #Don’t Crash για $1.49

Η κυκλοφορία του Don’t Crash έχει δρομολογηθεί διστακτικά για τις 9 Ιουλίου στη Βόρειο Αμερική

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων