Η κυκλοφορία του Freedom Planet για το Wii U επαναπρογραμματίζεται για τις 13 Αυγούστου

04 Αυγ

freedom-planet2-656x369

To Freedom Planet κανονικά θα έφτανε σήμερα στο Wii U eShop, αλλά το παιχνίδι υπέστη μια αναβολή.  Παρ’ ότι μικρή, στέλνει το παιχνίδι την άλλη εβδομάδα στην αγορά.

Ο δημιουργός Stevie DiDuro ανακοίνωσε στο Twitter πως το Freedom Planet έρχεται στις 13 Αυγούστου στο Wii U, δηλαδή την ερχόμενη εβδομάδα, σπρώχνοντας μερικές μέρες πίσω την κυκλοφορία.

Stevie DiDuro: Σημειώστε τα ημερολόγιά σας – Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του Freedom Planet είναι στις 13 Αυγούστου.

Πηγή

Η κυκλοφορία του Freedom Planet για το Wii U επαναπρογραμματίζεται για τις 13 Αυγούστου

| eShop, indies, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων