Η Macronix International θα παρέχει τσιπάκι μνήμης για το NX, το οποίο φαίνεται πως έρχεται φέτος

29 Ιαν

nintendo-nx1-656x369

Kατά τη συνέλευση για τα οικονομικά αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο του 2015, η Macronix International ανακοίνωσε πως η εταιρία θα παρέχει προϊόντα μνήμης για το ΝΧ. Ένα ρεπορτάζ υπονοεί πως η πλατφόρμα θα κυκλοφορήσει φέτος.

Μια πρόχειρη μετάφραση από ένα άρθρο από το Yahoo λέει:

Η Ιαπωνική εταιρία κατασκευής βιντεοπαιχνιδιών Nintendo θα κυκλοφορήσει αυτό το έτος ένα νέο μηχάνημα, το ΝΧ. Ο γενικός διευθυντής της Macronix (2337), CY LU είπε πως η Macronix θα παρέχει προϊόντα για το NX και έχει σημαντικές προσδοκίες.

Η online Συνέλευση Μετόχων της έγινε το απόγευμα, παρουσία δικηγόρων κι εκεί ανακοινώθηκε πως η Nintendo θα κυκλοφορήσει το νέο μηχάνημα NX φέτος και έχει πολυετή συνεργασία με τη Macronix.

O CY Lu είπε πως η Macronix θα παρέχει τις υποδοχές μνήμης του ΝΧ και εσωτερικές επεκτάσεις.

Παρόλο που ο Cy Lu δεν είπε αν θα παρέχει προϊόντα ROM για το ΝΧ, είπε πως φέτος θα δούμε τρομερή άνοδο στις πωλήσεις ROM.

Πηγή 1, Πηγή 2, Πηγή 3

Η Macronix International θα παρέχει τσιπάκι μνήμης για το NX, το οποίο φαίνεται πως έρχεται φέτος

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων