Η Mattel φέρνει Mario Hot Wheels

28 Ιούλ

 

 

mario-bros-hot-wheels-656x566

Η Mattel συνεργάζεται με τη Nintendo για μια ενδιαφέρουσα ιδέα. ‘Οπως αποκαλύφθηκε από ένα βραζιλιάνικο site με παιχνίδια, έξι Hot Wheels αυτοκινητάκια βασισμένα στα παιχνίδια Mario έρχονται στην αγορά.

Τα τέσσερα αυτοκινητάκια βασίζονται στα κλασικά παιχνίδια platformers του υδραυλικού και φέρουν το logo της 30ής επετείου, ενώ τα άλλα δύο βασίζονται στο Mario Kart και το Doctor Mario.

Δείτε παρακάτω τα αυτοκινητάκια:

8 Crate Delivery (Dr. Mario)
A-OK (Mario Kart)
Cool-One (Super Mario Bros. 2)
Dairy Delivery (Super Mario Bros.)
School Busted (Super Mario 3)
Volkswagen T1 Panel Bus (Super Mario World)

Όλα αυτά τα Hot Wheels θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο.

Πηγή 1 Πηγή 2 Πηγή 3

 

 

Η Mattel φέρνει Mario Hot Wheels

| Nintendo, Νέα | 3 Σχόλια
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.
 • glaros

  Αυτό μας έλειπε τώρα…να μαζεύουμε και αμαξάκια…

  To Volkswagen T1 Panel Bus (Super Mario World) mou μιλάει…

  • ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ

   Άμα δε βγουν πολλά μοντέλα 😛 …!

   • DimoSonic

    Δεν την συμφερη τέτοια συμφωνία ,διότι θα ζητάνε όλο και περισσότερα δικαιώματα όπως πίστα Μάριο (λολ), κατά μάρκετινγκ άποψη η συμφωνία έγινε για τα 30 χρόνια Μάριο ,ώστε να προωθήσει τον υδραυλικό ,σε περισσότερο κόσμο.
    Εδώ θα βγουν Wii U packets, Limited edition , digital with the book in digital form, αυτοκινητακια (λολ) ,pin badges , Amiibos, Vurtial console Mario games, και και …
    Όσο για τα αυτοκινητακια σορρυ δεν παίρνω κανένα ,Mario Maker και αν .

 • DimoSonic

  Άμα κάνουν 2/5 € τα παίρνω ,και όλα μάλιστα !

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων