Η Moray Towers ήρθε στο Splatoon

12 Ιούλ

splatoon-moray-towers-2-656x369

Η Nintendo δε σταματά να ανανεώνει το περιεχόμενο του Splatoon.  Η τελευταία προσθήκη ήταν η νέα πίστα του παιχνιδιού, η Moray Towers.

Η Nintendo περιγράφει την πίστα ως εξής:

Αυτή η καθετότητα, όμως!  Πηδήξτε πάνω σε αυτά τα βελάκια μονομιάς, και – ΜΠΟΥΜ- βρίσκεστε στις πρώτες γραμμές!  Θα πρέπει να περάσετε από μια σειρά κεκλιμένων μονοπατιών προκειμένου να φτάσετε στην αντίπαλη περιοχή.  Ψάξτε για σημεία να κολυμπήσετε πάνω στους τοίχους στήνοντας μια φάλαγγα απέναντί τους και βρείτε τους απροετοίμαστους!

Δείτε παρακάτω και ένα βιντεάκι από την πίστα παρακάτω:

Η Moray Towers ήρθε στο Splatoon

| Nintendo, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων