Η Moving Player κυκλοφορεί το LEVEL 22, Gary’s Misadventures στο Wii U

08 Ιούλ

level-22-wii-u

Η Moving Player φέρνει το LEVEL 22, Gary’s Misadventures στο Wii U. Tο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο eShop.

Το LEVEL 22, Gary’s Misadventures πρωτοκυκλοφόρησε πέρσι. Ακολουθεί μια περίληψή του:

Αργήσατε στη δουλειά; Ξεκινήστε να πανικοβάλλεστε!

Ο Gary είναι υπάλληλος γραφείου που παρακοιμήθηκε μετά απο μια νύχτα γεμάτη μεθύσι στην πόλη. Εδώ ζορίζει το πράγμα, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που ο Gary αργεί στη δουλειά και μπορεί να τον απολύσουν αν τον δουν και πάλι να φτάνει στο γραφείο του αργότερα απο όλους τους άλλους. Οπότε θα πρέπει να αποδείξει οτι είναι έξυπνος και οτι ελίσσεται αρκετά ωστε να ανέβει τους 22 ορόφους που τον χωρίζουν απο το γραφείο του χωρίς να τον δει κανείς.

Κρυφτείτε σε ντουλάπες, συρθείτε σε αεραγωγούς, πηγαίνετε τοίχο-τοίχο…κανείς δεν πρέπει να σας πάρει μάτι! Χρησιμοποιήστε οτιδήποτε υπάρχει τριγύρω για να φτάσετε στο τέλος της πίστας: Κρυφτείτε πίσω απο μια εφημερίδα, σπάστε εναν αυτόματο πωλητή με μια καλοζυγισμένη κλωτσιά, ή χρησιμοποιήστε λουκουμάδες για να προσελκύσετε τους φύλακες.
Θέλετε να τρελάνετε, να βγάλετε νοκ-άουτ, να δηλητηριάσετε ή να εκθέσετε σε επικινδυνη ραδιενέργεια τους συναδέλφους σας;

Θέλετε να στήσετε παγίδες σε φωτοτυπικά, να τριγυρνάτε κρυμμένοι σε χαρτόκουτα ή να δώσετε καθαρτικό στους συναδέλφους σας;

Θέλετε να πατσίσετε με τα αφεντικά σας;

Απο το υπόγειο ως το γραφείο του αφεντικού μέσω των εργαστηρίων έρευνας και ανάπτυξης, εξερευνήστε το παλαβούτσικο σύμπαν του LEVEL 22, Gary’s Misadventures.

Αν θέλετε να δείτε το LEVEL 22 σε μορφή βίντεο, ρίξτε μια ματιά παρακάτω.

Πηγή 1, Πηγή 2

Η Moving Player κυκλοφορεί το LEVEL 22, Gary’s Misadventures στο Wii U

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων