Η Natsume φέρνει στη Βόρειο Αμερική το Brave Tank Hero για το 3DS eShop στις 11 Αυγούστου

31 Ιούλ

brave-tank-hero

Το Brave Tank Hero θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου για το 3DS eShop της Βορείου Αμερικής, σύμφωνα με ανακοινώσεις της Natsume.  Η Wii U έκδοση θα ακολουθήσει μερικές εβδομάδες αργότερα.

Μια γενική εικόνα και στιγμιότυπα από το παιχνίδι παρουσιάζονται παρακάτω:

Είναι στο χέρι σου, γενναίε στρατιώτη, να βοηθήσεις να πάρουμε πίσω τη Paradise City!  Ολοκλήρωσε πάνω από 50 Αποστολές γεμάτες δράση σε αυτό το 3D παιχνίδι δράσεις με τανκς ενώ δυναμώνεις τα τανκς για να προκαλέσεις εχθρούς με συνεχώς αυξανόμενη δυσκολία!  To Brave Tank Hero θα είναι διαθέσιμο για το 3DS ξεκινώντας στις 11 Αυγούστου, με την έκδοση του Wii U να ακολουθεί τις ερχόμενες εβδομάδες.

Διάλεξε μεταξύ τριών τύπων τανκς για να πολεμήσετε τον εχθρό, συμπεριλαμβανομένων και τεράστιων boss tanks!  Κάθε αποστολή έχει το δικό της στόχο, ο οποίος ποικίλει από το να νικήσετε όλους τους εχθρούς, να ρίξετε μια συγκεκριμένη βάση, να διασώσετε ένα όχημα πολιτών και άλλα πολλά.  Ξαναπαίξτε τις αποστολές για να λάβετε καλύτερη κατάταξη, η οποία θα σας δώσει καλύτερες αναβαθμίσεις για το τανκ σας, και χρησιμοποιήστε το ραντάρ για να καταστρώσετε επιθέσεις στρατηγικής σημασίας!  Για την επίτευξη των στόχων σας και της υψηλότερης κατάταξης, οι παίχτες μπορούν να διαλέξουν να αποβιβάσουν ένα από τα τρία τανκς, δηλαδή τα Light, Attack και Heavy Tank, με το καθένα να έχει τα πλεονεκτήματα και μειωνεκτήματά του.

Ενώ η 3DS έκδοση υποστηρίζει πάνω από 50 αποστολές, με καθεμιά να διαφέρει από άποψη στόχων, οι οπαδοί της Wii U έκδοσης θα λάβουν και μερικά έξτρα καλούδια, με Versus Play και Versus Co-Op play, ώστε να μπορείτε να δώσετε και ένα χειριστήριο σε ένα φίλο σας!  Οι κάτοχοι Wii U επίσης θα έχουν και κάποιες ειδικές αποστολές και επιπλέον θα μπορούν να παίξουν και μια έκδοση με μεγαλύτερη πρόκληση των Boss Tanks μετά τον τερματισμό του παιχνιδιού.  Ετοιμαστείτε να κατατροπώσετε τους εισβολείς και να επιστρέψετε τοn “Paradise” (Παράδεισο) στην Paradise City (Παραδεισένια Πόλη)!

Brave Tank Hero

Πηγή

Η Natsume φέρνει στη Βόρειο Αμερική το Brave Tank Hero για το 3DS eShop στις 11 Αυγούστου

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων