Η Natsume φέρνει το Harvest Moon: More Friends of Mineral Town στο Wii U σε ψηφιακή μορφή

12 Ιούλ

harvest-moon-more-friends-of-mineral-town

 

Παρά το γεγονός ότι θα πρέπει μετά βίας να αποτελεί έκπληξη, η Natsume έχει επιβεβαιώσει επίσημα τα σχέδια της για τη κυκλοφορία του τίτλου Harvest Moon: More Friends of Mineral Town σε ψηφιακή μορφή στο Wii U. Το αρχικό παιχνίδι l Friends of Mineral Town κυκλοφόρησε στο eShop της Βορείου Αμερικής τον περασμένο Ιούνιο.

Η Natsume είπε προηγουμένως, (τον Απρίλιο) ότι οκτώ GBA παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί για να κυκλοφορήσουν στο Wii U σε ψηφιακή μορφή. Μόλις έγινε η ανακοίνωση, ήταν αυτονόητο ότι τα Friends of Mineral Town και το sequel (συνέχεια της σειράς) συμπεριλαμβάνονται στα 8 GBA games που σχεδιάζει να κυκλοφορήσει η Natsume.

 

Η Natsume φέρνει το Harvest Moon: More Friends of Mineral Town στο Wii U σε ψηφιακή μορφή

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων