Η Niantic μας λέει γιατί ακυρώθηκε η παρουσίαση του Pokemon GO στη GDC

04 Μαρ

pokemon-go-656x369

Είπαμε νωρίτερα πως η παρουσίαση του Pokemon GO, που ήταν προγραμματισμένη για τη φετινή Game Developers Conference ακυρώθηκε. Αρχικά δεν είχε δοθεί κάποιος λόγος γι’αυτό, ωστόσο ο ιστότοπος GameInformer μίλησε με την ομάδα της Niantic και έλαβε μια απάντηση από τον Δ.Σ., John Hanke, ο οποίος θα έκανε την εν λόγω παρουσίαση.

Αποφασίσαμε να μην κάνουμε την ομιλία μας στη GDC πάνω στο Pokémon GO για να ετοιμάσουμε το προϊόν για beta testing και κυκλοφορία. Παρόλο που δε μας αρέσει καθόλου που απογοητεύσαμε όσους θα πάνε στη GDC, νιώθουμε πως ο χρόνος και η ενέργειά μας είναι καλύτερα να αξιοποιηθούν σε κάθε πτυχή του προϊόντος μας, για να φροντίσουμε πως όλα είναι όπως τα θέλουμε.

Σίγουρα απογοητευτικό, αλλά κατανοητό. Ο Hanke δεν ανέφερε προβλήματα στην ανάπτυξη του τίτλου και είπε πως το παιχνίδι οδεύει προς beta test και κυκλοφορία, οπότε δε θα καθυστερήσει πολύ ακόμα.

Πηγή 1Πηγή 2

Η Niantic μας λέει γιατί ακυρώθηκε η παρουσίαση του Pokemon GO στη GDC

| Νέα | 2.015 Σχόλια
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων