Η Niantic λέει πως σύντομα θα έχουμε νέα για το Pokemon GO

26 Φεβ

pokemon-go-656x369

O John Hanke, επικεφαλής της Niantic, λέει πως η εταιρία θα έχει πολλά να μας πει για το Pokemon GO «σύντομα». Η πληροφορία έρχεται από μια συνέντευξή του στον ιστότοπο GamesBeat.

Τάδε έφη Hanke:

To Pokémon Go φαίνεται καλό. Θα μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες με τον κόσμο σύντομα. Υπάροχυν σίγουρα πολλοί θαυμαστές.

Σε άλλα νέα, η Niantic έχει μαζέψει άλλα 5 εκατομμύρια δολλάρια από εταιρίες όπως οι Alsop Louie, το πρώην αφεντικό της Havas, David Jones, Fuji Television, Lucas Nealan και Cyan and Scott Banister. Οι Pokemon Company, Google και Nintendo επίσης επένδυσαν 30 εκατομμύρια δολλάρια τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Niantic λογικά θα συζητήσει το Pokemon GO στη GDC 2016 τον ερχόμενο μήνα. Οι παρευρισκόμενοι «θα ρίξουν μια ματιά από πρώτο χέρι και σε βάθος, για το πώς αλληλεπιδρούν οι παίκτες και το πώς εξερευνούν τον κόσμο μέσα από το Pokemon GO, τη συνεργατική προσέγγιση στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη για το παιχνίδι και την επόμενη εξέλιξη των εμπειριών augmented reality και real-world mobile gameplay

Πηγή 1, Πηγή 2

Η Niantic λέει πως σύντομα θα έχουμε νέα για το Pokemon GO

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων