Η Nintendo Αμερικής τελειώνει τις φήμες μια και καλή για το Devil’s Third

21 Ιούλ

devils-third4-656x344

 

Η Nintendo Αμερικής μετά από δράμα εβδομάδων από φημολογίες από επίδοξους “ερευνητές” που επικαλούνταν εσωτερικές πήγες ότι η εκδότρια εταιρία δεν θα είναι η Nintendo στην Αμερική για το τίτλο, ανακοίνωσε πως η έκδοση του Devil’s Third θα γίνει από την ίδια.

Ο ιδρυτής της Valhalla Game Studio ανακοίνωσε σήμερα τα εξής:

“Το Devil’s Third δίνει έναν μοναδικό συνδυασμό μάχης με όπλα και κοντινής επαφής σώμα με σώμα και δίνει την ευκαιρία στους κατόχους του Wii U μια φρέσκια εμπειρία. Δουλεύουμε καιρό στο παιχνίδι και ελπίζουμε να το πάρετε στο τέλος του χρόνου.”

Επίσης έκπληξη προκαλεί και η ανακοίνωση μια ειδικής έκδοσης για το PC που θα είναι δωρεάν για να αρχίσεις στο διαδικτυακό κομμάτι του παιχνιδιού και θα είναι υπεύθυνη η Valhalla Studios για την έκδοση του τίτλου εκεί. Η έκδοση του PC δεν θα έχει την εκστρατεία του παιχνιδιού που θα είναι αποκλειστική στο Wii U.

Πηγή

Η Nintendo Αμερικής τελειώνει τις φήμες μια και καλή για το Devil’s Third

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων