Η Nintendo Αγγλίας τώρα στο Instagram

09 Ιούν

instagram nintendo

Το τελευταίο διάστημα έχουν δημιουργήσει επίσημα προφίλ σε διάφορες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης αρκετά από τα υποκαταστήματα της Nintendo. Ήρθε λοιπόν η ώρα και για τη Nintendo Αγγλίας να δραστηριοποιηθεί πέρα από το Facebook και το Twitter.  Με επίσημη ανακοίνωσή της παρουσίασε το προφίλ της στο Instagram.

Το Instagram είναι μια δωρεάν εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, παρόμοια με το Facebook και το Twitter, που δίνει την δυνατότητα λήψης, επεξεργασίας και κοινοποίησης φωτογραφιών και βίντεο στο διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο με τους ακολούθους τους (followers) ή με επιλεγμένη ομάδα φίλων, να σχολιάζουν και να δηλώνουν ότι μια δημοσίευση τους αρέσει.

Όσοι πιστοί λοιπόν, προσέλθετε αναζητώντας ή χρησιμοποιώντας το hashtag #nintendouk

Η Nintendo Αγγλίας τώρα στο Instagram

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr eAthlete στα παιχνίδια Super Smash Bros. Wii U/3DS/Melee, Pokken Tournament, Splatoon και MarioKart. Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας αναγνωρισμένο από την Nintendo of Europe. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων