Η Nintendo δηλώνει ανοιχτή στο να φέρει άλλα ονόματα στο Animal Crossing

01 Ιούλ
Η Nintendo δηλώνει ανοιχτή στο να φέρει άλλα ονόματα στο Animal Crossing

Η Nintendo δεν είναι κατά στο να φέρει μερικά από τα μεγάλα ονόματά της στο Animal Crossing.

Ο Aya Kyogoku, δημιουργός της σειράς, είπε στο GameRant σε μια συνέντευξή του πως αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να λάβει υπόψη, αλλά και ότι δε θα μπούνε άλλοι χαρακτήρες μέσα μόνο και μόνο για να πει ότι το έκανε.  Ακολουθούν τα σχόλιά του:

Προφανώς δεν ξέρουμε πως θα μοιάζει το επόμενο Animal Crossing, αλλά αν η πρόσθεση και άλλων χαρακτήρων από μεγάλα ονόματα στον επόμενο τίτλο ενθουσιάσει τους θαυμαστές και του Animal Crossing αλλά και των άλλων ονομάτων, τότε σίγουρα θα θέλαμε να το σκεφτούμε σοβαρά.  Αλλά την ίδια στιγμή, θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι ο χειρισμός και οι μηχανισμοί του επόμενου παιχνιδιού μας θα είναι νέοι και διασκεδαστικοί.  Δε θα ήθελα να προσθέσω κάτι αναμενόμενο από πλευράς οπαδών της σειράς, αλλά κάτι που να προκαλέσει ευχάριστες εκπλήξεις και σε πολλούς τομείς.

Πηγή

Η Nintendo δηλώνει ανοιχτή στο να φέρει άλλα ονόματα στο Animal Crossing

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων