Η Nintendo δοκιμάζει το patch για το New 3DS του The Binding of Isaac: Rebirth για την τελική του έγκριση

15 Αυγ

binding-of-isaac-rebirth-new-3ds

To πιο πρόσφατο patch του The Binding of Isaac: Rebirth έφερε μερικά μεγάλα θέματα στο New 3DS.  Αφότου οι χρήστες εγκατέστησαν τη νέα ενημέρωση του παιχνιδιού, μερικοί είχαν θέματα τα οποία σχετίζονταν κυρίως με το κρασάρισμα του παιχνιδιού.

Τώρα τουλάχιστον ξέρουμε ότι θα έρθει σύντομα ένα νέο patch.   Σήμερα στο Twitter ανακοινώθηκε αυτό και πως η Nintendo κάνει τις τελευταίες δοκιμές.

Πηγή 1 Πηγή 2

Η Nintendo δοκιμάζει το patch για το New 3DS του The Binding of Isaac: Rebirth για την τελική του έγκριση

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων