Η Nintendo έκανε ακόμη μια δήλωση για το θάνατο του Iwata ευχαριστώντας τον κόσμο για την υποστήριξή του

15 Ιούλ

satoru-iwata2-656x369

Η Nintendo έκανε μια δήλωση μέσω του αμερικανικού λογαριασμού της στο Twitter, η οποία αφορούσε το θάνατο του διευθυντή της εταιρίας, Satoru Iwata.

H εταιρία δήλωσε πως ο Iwata άφησε πίσω “μια καταπληκτική κληρονομιά” και πως όλοι οι εργαζόμενοι “θα αξιοποιούν κάθε μέρα προσπαθώντας να τιμήσουν τον ίδιο και όσα αυτός δημιούργησε.”  Επίσης, η Nintendo ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξή του “η οποία ξεχείλισε”.

Δείτε παρακάτω τις εικόνες:

Πηγή

Η Nintendo έκανε ακόμη μια δήλωση για το θάνατο του Iwata ευχαριστώντας τον κόσμο για την υποστήριξή του

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων