Η Nintendo έβγαλε ανακοίνωση για το παιχνίδι “επαφής” που έχει το Fire Emblem Fates

16 Φεβ

fire-emblem-fates-petting-1-656x369

Είναι γνωστό πως στην Ιαπωνική έκδοση το Fire Emblem Fates υπάρχει ένα mini game που στου επιτρέπει στην επιλογή My Castle να έχεις διαδραστική επαφή με τους συμμάχους σου με την βοήθεια της οθόνης αφής, ώστε να μεγαλώνεις το επίπεδο φιλίας ανάμεσα στους χαρακτήρες.

Μετά από ευτράπελα που γίνονται διαδικτυακά από μειονότητες αργόσχολων που νομίζουν πως θα λύσουν τις φυλετικές ανισότητες μέσω του διαδικτύου, η Nintendo αποφάσισε να βγάλει από την Αμερικάνική και Ευρωπαϊκή έκδοση του παιχνιδιού την συγκεκριμένη επιλογή προς αποφυγή διενέξεων και παρεξηγήσεων.

Ακολουθεί η μετάφραση της παρακάτω δήλωσης όπως και η πρωτότυπη:

“In certain circumstances, S-Level characters are able to wake up their spouses by blowing into the microphone or by tapping the screen to touch their hair, face or shoulder. These randomly triggered events are unrelated to the mini-game in the Japanese version.”

“Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις οι χαρακτήρες που έχουν φτάσει στο S-επίπεδο φιλίας θα μπορούν να ξυπνούν τον ή την σύντροφό τους φυσώντας στο μικρόφωνο ή χτυπώντας την οθόνη αφής ακουμπώντας τα μαλλιά, το πρόσωπο ή τους ώμους. Αυτά τα τυχαία συμβάντα δεν έχουν καμία σχέση με το παιχνίδι που βρίσκεται στην Ιαπωνική έκδοση”

Επιβεβαιώνοντας μια και καλή την απουσία περιεχομένου από την Ιαπωνική έκδοση του τίτλου.

Για τους περίεργους ορίστε ένα βίντεο με το επίμαχο παιχνίδι που θα ήταν προσβλητικό για το δυτικό κοινό.

Η Nintendo έβγαλε ανακοίνωση για το παιχνίδι “επαφής” που έχει το Fire Emblem Fates

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων