Η Nintendo Ευρώπης ενσωματώνει το Nintendo Network ID μαζί με το Nintendo Club

06 Αυγ

nintendo-login-nnid-europe-656x275

Όσοι διαθέτουν Αγγλικό λογαριασμό ή Ευρωπαϊκό όπου υποστηρίζεται το Nintendo Club, η Nintendo Ευρώπης έκανε την αναβάθμιση στο κεντρικό ιστότοπό της και πλέον επιτρέπει να εισέρχεστε με τον Nintendo Network ID λογαριασμό σας.

Είχε ήδη ανακοινώσει η Nintendo πως η συνεργασία της με την DeNA θα επεκταθεί πέρα από την δημιουργία τίτλων για κινητά και θα εφαρμόσουν μια νέα λειτουργία ενσωμάτωσης όλων των συσκευών της Nintendo μαζί με κινητά, PC και tablet σε ένα κοινό οικοσύστημα.

Με το Nintendo Club να λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου του 2015 και την αναμονή για το νέο σύστημα ανταμοιβής που θα το αντικαταστήσει το φθινόπωρο, δείχνει πως αυτή η κίνηση είναι η αρχή για το τι έπεται στην συνέχεια.

Όσοι προχωρήσετε και ενσωματώσετε το NNID σας μαζί με το Nintendo Club θα λάβετε επιπλέον ένα δώρο 750 αστεριών που μπορείτε να εξαργυρώσετε στις προσφορές του Nintendo Club.

Πηγή

Η Nintendo Ευρώπης ενσωματώνει το Nintendo Network ID μαζί με το Nintendo Club

About The Author
-

Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr eAthlete στα παιχνίδια Super Smash Bros. Wii U/3DS/Melee, Pokken Tournament, Splatoon και MarioKart.

Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση.

Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας αναγνωρισμένο από την Nintendo of Europe.

Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

 • glaros

  Δεν βρήκα κάποιο σχετικό link για την ενοποίηση του Αγγλικού NID και Club στο “co.uk”

  • AkiraGr

   Κάνε log in αν έχεις λογαριασμό στο Nintendo Club και θα σε ενημερώσει αυτόματα για την συνδεσιμότητα των NNID και το Nintendo Club.

   • glaros

    Λάθος μου,Στην πάνω αριστερή γωνία έχει το login και ξεκινά η διαδικασία ενοποίησης.

 • DimoSonic

  Εμ capital controls ,κανείς ?

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων