Η Nintendo για Zelda και Metroid στο Wii U

25 Ιούλ

WiiU_Zelda_scrn01_E3-656x369

Ο εκτελεστικός υποδιευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Nintendo of America, Sott Moffitt, σχολίασε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Zelda Wii U ενώ μιλούσε με το iDigitalTimes.

Είπε λοιπόν στην ιστοσελίδα:

Επιβεβαιώσαμε ότι ένα παιχνίδι Zelda, μια νέα εμπειρία Zelda είναι υπό δημιουργία για το Wii U και η ομάδα μας δουλεύει σκληρά για αυτό.  Θέλουμε αυτό να αποτελέσει την καλύτερη Zelda εμπειρία.  το κοινό περίμενε γι’ αυτό το παιχνίδι και του αξίζει να το λάβει όταν θα είναι έτοιμο, όταν θα τεθούν σε εφαρμογή όλα όσα θα θέλαμε και όταν θα μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που θα θέλαμε να παραδώσουμε στο κοινό.

Ο Moffit επίσης σχολίασε την πιθανότητα να δούμε ένα νέο Metroid παιχνίδι στο Wii U.  Υποστήριξε απόλυτα το ότι οι δημιουργοί αφήνονται “να αποφασίσουν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να δημιουργήσουν νέες και διαφορετικές εμπειρίες”.

Συγκεκριμένα, είπε:

Το Metroid εξαρτάται πραγματικά από τους δημιουργούς μας να αποφασίσουν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να δημιουργήσουν νέες και διαφορετικές εμπειρίες.  Αυτή η εμπειρία Metroid (Federation Force) προσφέρει παιχνίδι με πολλούς παίχτες σε τοπικό επίπεδο, το οποίο θα μπορούσε να γίνει πολύ διασκεδαστικό για το κοινό μας και ελπίζουμε το κοινό όντως να το δοκιμάσει και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.  Δεν έχω τίποτα περισσότερο να ανακοινώσω για ένα Metroid παιχνίδι για το Wii U, αλλά ας είμαστε χαρούμενοι για αυτά που έχουμε.  Έχουμε κάτι και ας το βιώσουμε και ας ελπίσουμε το κοινό μας να το απολαύσει.

Πηγή

Η Nintendo για Zelda και Metroid στο Wii U

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων