Η Nintendo μιλά για το χρόνο της ανακοίνωσης του NX, την απόφαση να κυνηγήσει τα κινητά και τις αντιδράσεις

10 Αυγ

nintendo-dena-001_AF0946F8F37443A8897C8EA80BEC582A

O Scott Moffitt, εκτελεστικός Αντιπρόεδρος πωλήσεων στη Nintendo Αμερικής μίλησε και πάλι για τη λογική και το συγχρονισμό της ανακοίνωσης του ΝΧ.

Ο Moffitt είπε στον Examiner:

Επιστρέφοντας στην αποκάλυψη, ήταν σημαντικό για μας να ενισχύσουμε στους πιστούς φίλους μας οτι παραμένουμε αφοσιωμένοι στον κόσμο των παιχνιδομηχανών. Πιστεύουμε πως υπάρχει μαγεία που συμβαίνει μόνο όταν υπάρχει πάντρεμα μεταξύ υλικού, λειτουργικού συστήματος και του περιεχομένου του ίδιου. Αλλά ηταν επίσης σημαντικό να δεσμευτούμε ξανά, εκ μέρους των φίλων μας, σ’ολα αυτά. Δε θέλαμε να νομίσει ο κόσμος οτι απομακρυνόμαστε απο τη βασική αυτή , δηλαδή οτι πιστεύουμε στη δύναμη των παιχνιδομηχανών και οτι θα παραμείνουμε σ’αυτό.

Ο Moffitt μίλησε για την απόφαση της Nintendo να επιδιώξει το άνοιγμα στις έξυπνες συσκευές. Είπε οτι αυτός ο χώρος θα αξιοποιηθεί σαν «πρόσθετο» για τις κονσολο-επιχειρήσεις της εταιρίας.

Δε μπορούμε να αμιφσβητήσουμε την τεράστια βάση χρηστών των smartphones εκεί έξω και πολλοί φίλοι μας δεν είναι αρκετά μεγάλοι σε ηλικία για να αγοράσουν δική τους κονσόλα, ίσως αυτοί οι πελάτες να μπορέσουν να εκτιμήσουν το περιεχόμενό μας και να χτίσουν μια σχέση με χαρακτήρες και σειρές της εταιρίας. Νιώθουμε οτι θα είναι πρόσθετο στις επιχειρήσεις μας με τις κονσόλες.

Δε θέλουμε να είναι υποκατάστατο για τις εμπειρίες που μπορείτε να αποκτήσετε και γι’αυτό το ανακοινώσαμε τότε. Υπο φυσιολογικές συνθήκες, δε θα κάναμε το βήμα να πούμε στον κόσμο οτι δουλεύουμε στο επόμενο σύστημα, αλλά θέλαμε να ξέρει ο κόσμος οτι παραμένουμε αφοσιωμένοι στις επιχειρήσεις των παιχνιδομηχανών.Κρίνοντας απο τις τιμές των μετοχών μας, η αντίδραση ήταν ενθουσιώδης, αλλά οι φίλοι μας ήταν επίσης ενθουσιώδεις. Ο κόσμος σεβάστηκε το γεγονός οτι παραμένουμε πιστοί στη δημιουργία πλούσιων, βαθιών εμπειριών που μπορεί να απολαύσει στο σαλόνι του.

Τέλος, ο Moffitt μίλησε για την προσέγγιση της Nintendo ως προς τις συσκευές κινητών. Όπως είπε και νωρίτερα, η εταιρία θέλει να κάνει μοναδικές εμπειρίες και όχι να μεταφέρει υπάρχον λογισμικό.

“[Τα κινητά και οι κονσόλες] είναι δύο διαφορετικά είδη εμπειρίας gaming και δε νομίζω η προσέγγισή μας να είναι απλά η μεταφορά υπάρχοντος περιεχομένου στα κινητά. Αυτό δε θα δικαίωνε τις συσκευές αυτές και την εμπειρία που μπορούν να προσφέρουν, είναι διαφορετικού είδους gameplay.

Πηγή 1 , Πηγή 2

Η Nintendo μιλά για το χρόνο της ανακοίνωσης του NX, την απόφαση να κυνηγήσει τα κινητά και τις αντιδράσεις

| Νέα, Συνέντευξη | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων