Η Nintendo σχολιάζει τις αλλαγές που έγιναν στα side quests του Bravely Second

19 Μαρ

bravely-second3

Το Bravely Second κυκλοφόρησε στην Ευρώπη το Φεβρουάριο. Το RPG ήρθε με μερικές αλλαγές για την κυκλοφορία του στη δύση, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως όποτε ολοκληρώνετε τα προαιρετικά side quests πάντα σας δίνουν το «καλό» αποτέλεσμα.

Το Nintendo Life πήρε μια δήλωση από τη Nintendo πάνω στο θέμα. Διαβάστε την παρακάτω.

Σχετικά με τις αλλαγές που έγιναν στο Bravely Second: End Layer για την παγκόσμια κυκλοφορία του.

Με βάση αντιδράσεις που υπήρξαν μετά την κυκλοφορία του Bravely Second: End Layer στην Ιαπωνία, η ομάδα ανάπτυξης της Square Enix, σε συνεργασία με τη Silicon Studio, αποφάσισαν να κάνουν μερικές αλλαγές στο παιχνίδι με σκοπό να βελτιώσουν την ποιότητά του και να δημιουργήσουν ένα πιο διασκεδαστικό προϊόν.Μια τέτοια αλλαγή επηρέασε τα προαιρετικά side quests, όπου οι παίκτες αντιμετωπίζουν συγκρούσεις μεταξύ δύο αντιμαχόμενων πλευρών και πρέπει να επιλέξουν ποιού το μέρος θα πάρουν.
Όταν το παιχνιδι κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία, κάθε side quest θα έληγε με την ομάδα να απογοητεύεται με την απόφασή της, ασχέτως της επιλογής που έκανε ο παίκτης. Αυτό είχε σκοπό να βοηθήσει τους παίκτες να συμπονέσουν με τους χαρακτήρες και την κατάστασή τους, αλλά οι περισσότεροι παίκτες ένιωσαν πως υπήρξε μια αποσύνδεση με το σκοπό τους και τις αντιδράσεις των χαρακτήρων. Ως εκ τούτου, αυτά τα τέλη των side quest άλλαξαν για να δείξουν την ομάδα να αποδέχονται τις επιλογές τους με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην προκαλούνται αισθήματα μετάνοιας για την επιλογή στον παίκτη.Αυτές οι αλλαγές δεν επηρεάζουν το gameplay ή την πορεία του παιχνιδιού και έγιναν με σκοπό να βελτιώσουν την εμπειρία των παικτών.

Πηγή 1, Πηγή 2

Η Nintendo σχολιάζει τις αλλαγές που έγιναν στα side quests του Bravely Second

| 3DS, Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων