Η Nintendo συμπλήρωσε πατέντα για σταθερή κονσόλα παιχνιδιών χωρίς οπτικό μέσο

23 Αυγ

nintendo-logo
Τον Φεβρουάριο, η Nintendo συμπλήρωσε μία πατέντα στης Ηνωμένες Πολιτείες για έναν “Σταθερό μηχανισμό παιχνιδιού, μηχανισμό παιχνιδιού, σύστημα παιχνιδιού, καταγραφή υλικού και μέθοδος ελέγχου ταχύτητας”. Σήμερα, δημοσιεύτηκε και έγινε επιτέλους διαθέσιμος στο κοινό.

Ορίστε η περίληψη που μπορεί να σας δώσει μία ιδέα για το τι μπορεί να είναι η πατέντα:

Ένα παράδειγμα συστήματος περιλαμβάνει έναν εσωτερικό σκληρό δίσκο που έχει αποθηκευμένο ένα πρόγραμμα και/ή δεδομένα, μία μονάδα επικοινωνίας που μεταδίδει/λαμβάνει ένα πρόγραμμα και/ή δεδομένα μέσω ενός δικτύου, και έναν επεξεργαστή που εκτελεί ένα πρόγραμμα που είναι αποθηκευμένο στον σκληρό δίσκο για να εκτελέσει την επεξεργασία παιχνιδιού. Το παραδειγματικό σύστημα δεν έχει έναν οπτικό δίσκο για να διαβάσει ένα πρόγραμμα και/ή δεδομένα από έναν οπτικό δίσκο.

Η Nintendo επίσης αναφέρει ένα χειριστήριο με μία οθόνη καθώς και έναν Επεξεργαστή Ελέγχου Ταχύτητας.

Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες εδώ. Αν και είναι αρκετά ενδιαφέρον, να θυμάστε ότι η Nintendo (και άλλες εταιρίες) δεν κάνουν ότι αναφέρει η πατέντα.

2_pat75ktg

3_pat8jjnl

Η Nintendo συμπλήρωσε πατέντα για σταθερή κονσόλα παιχνιδιών χωρίς οπτικό μέσο

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων