Η Nintendo θα ελέγχει τη σειρά μαθημάτων πάνω στο Super Mario Maker έτσι ώστε να καθορίζει τα επίπεδα δυσκολίας τους

03 Αυγ

mario-maker-art-1

 
Σειρά μαθημάτων που ανέβηκε στο διαδίκτυο από τη κοινότητα του Super Mario Maker θα περιλαμβάνει διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας πάνω στο παιχνίδι. Αυτό επιλέγεται δυναμικά από τους περισσότερους παίκτες που θα δοκιμάσουν να παίξουν το κάθε επίπεδο με μεγάλα ποσοστά πλειοψηφίας. Για παράδειγμα, εάν ένα μάθημα έχει ολοκληρωθεί 10 φορές με επιτυχία σε 150 προσπάθειες, πιθανότατα θα παρατηρήσετε ότι αυτό θα ισχύει στη κατηγορία του δύσκολου επιπέδου του παιχνιδιού.

Αυτός δεν είναι ο μοναδικός τρόπος ώστε να αποφασιστεί το επίπεδο δυσκολίας στη σειρά μαθημάτων του Super Mario Maker. Η ιστοσελίδα Engadget αναφέρει ότι τα επίπεδα δυσκολίας που δημιουργούνται από παίκτες έχουν,επίσης, ελεγχθεί από τους συντονιστές της Nintendo έτσι ώστε να καθοριστούν τα επίπεδα δυσκολίας των παιχνιδιών προτού αυτά είναι διαθέσιμα για κατέβασμα από όλους όσους ενδιαφέρονται.

 

Η Nintendo θα ελέγχει τη σειρά μαθημάτων πάνω στο Super Mario Maker έτσι ώστε να καθορίζει τα επίπεδα δυσκολίας τους

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων