Η Nintendo UK μιλά για τη δυναμική του Yo-kai Watch στη Δύση και το μέλλον του 3DS

20 Μαρ

yo-kai-watch-boxart-eu-656x599

Ως μέρος ενό αφιερώματος στο Yo-kai Watch, το MCV spoke μίλησε με τον υπέυθυνο προϊόντων της Nintendo UK, Remy van Leeuwen σχετικά με τη σειρά. Ο κ. van Leeuwen είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για τη σειρά, σχετικά με τα Yo-Kai και το μέλλον.

Είναι δύσκολο να πούμε αν θα έχει τον ίδιο αντίκτυπο στην Δύση, αλλά σίγουρα πιστεύω πως έχει μεγάλη δυναμική, ειδικά σε συνεργασία με τη Hasbro και τον τηλεοπτικό σταθμό Turner. Όλοι θα το στηρίξουν πλήρως. Λόγω της φύσης των Yo-kai και των συναισθηματικών ικανοτήτων τους, είναι εύκολο να επικοινωνήσουν με τα παιδιά. Για παράδειγμα, ένα από τα Yo-kai λέγεται Cheeksqueek, το οποίο βασικά κάνει τον κόσμο να κλάνει. Ήταν αρκετά δημοφιλές με τα παιδιά στις έρευνές μας.

Ένας από τους άλλους σημαντικούς παράγοντες που ανταποκρίνεται με τα παιδιά στη Μ. Βρετανία είναι η κωμωδία. Οι χαρακτήρες είναι αστείοι και έχουν και βάθος. Θα προσπαθήσουμε να το παρουσιάσουμε αυτό με την εκστρατεία μας.

Παρόλο που η Nintendo θέλει να προσελκύσει κάθε είδος gamer με το Yo-kai Watch, τα παιδιά είναι ο κύριος στόχος. Παρόλα αυτά ο van Leeuwen σημείωσε πως η επνάληψη του φαινομένου Pokemon είναι δύσκολο να συμβεί με δεδομένες τις τρέχουσες συνθήκες.

Ζούμε σε μια πολύ διαφορετική εποχή σε σύγκριση με τον καιρό που κυκλοφόρησαν τα πρώτα παιχνίδια Pokemon. Υπάρχουν όμως πολλές άλλες ευκαιρίες να επικοινωνήσουμε με τα παιδιά, με την εκπομπή που θα ξεκινήσει στο Cartoon Network, πιστεύω πως θα είναι ένα ωραίο μέρος να μάθουν τα παιδιά τη σειρά, να γνωρίσουν τον κόσμο και τους χαρακτήρες. Κι από κει και μετά να εξερευνήσουν από μόνα τους.

Το 3DS έχει πολλή ζωή μπροστά του. Θα υπάρξουν πολλές ωραίες εμπειρίες και μία από αυτές θα είναι το Yo-Kai Watch. Θα μας βοηθήσει να επεκταθούμε στην αγορά των παιδιών. Υπάρχουν κι άλλα μετά από αυτό τον πρώτο τίτλο, οπότε υπάρχει δυναμικότητα για προώθηση του υλισμικού.

Πηγή 1, Πηγή 2

Η Nintendo UK μιλά για τη δυναμική του Yo-kai Watch στη Δύση και το μέλλον του 3DS

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων