Η Nnooo φέρνει το The Legend of Kusakari στη Δύση

24 Φεβ

legend-of-kusakarai-656x289

Χτες, η Nnooo ανακοίνωσε τα σχέδιά της να φέρει το The Legend of Kusakarai στις αγορές της δύσης. Για όσους δεν ξέρουν τι παίζει με το παιχνίδι, διαβάστε παρακάτω μια σύντομη περίληψη και δείτε ένα βίντεο από την ιαπωνική κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Ξέρεις ποιό είναι το χειρότερο πράγμα; Να πολεμάς χλαπάτσες και δράκους μέσα στα χόρτα και τους θαμνους.

Ε, λοιπόν, εκτός κι αν ο Kusakari μπορεί να κάνει κάτι γι’αυτό. Ακονίστε το δρεπάνι σας και ορμήξτε σ’αυτό το περίεργο ιαπωνικό adventure puzzle game. Κόψτε 50 χορταριασμένες πίστες γεμάτες δράση και βοηθήστε τους ήρωες να σώσουν το βασίλειο, σε πεδία μάχης που θα μπορεί ο κόσμος μετά να κάνει κι ένα πικ νικ!

Το Δρεπάνι:

Τρέξτε από χόρτο σε χόρτο και αρχίστε το κούρεμα! Όσο κόβετε το Δρεπάνι σας θα γίνεται πιο κοφτερό και θα ανεβαίνει επίπεδο. Όσο πιο ψηλό το επίπεδο, τόσο περισσότερο μπορείτε να κόψετε με την ειδική σας ιδιότητα. Προσέξτε όμως, ο Kusakari αρρωσταίνει αν δεν κόβει χόρτα, οπότε να τρώτε τα μπλε χορτάρια για να βελτιώσετε την υγεία του (αποκλείεται να είναι επικίνδυνο το να τρώτε μπλε χορτάρια έτσι;) και ορμήξτε στο επόμενο χόρτο!

Πηγή

Η Nnooo φέρνει το The Legend of Kusakari στη Δύση

| 3DS, eShop, indies, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων